minutka.si

Longines Flagship Heritage 60th Anniversary

Longines obeležuje 60. obletnico prve predstavitve kolekcije Flagship s čudovitim 'remakeom' Flagship Heritage 60th Anniversary 1957-2017.

                         

 

Longines je spet zadel terno s ponovno izdajo prelepe klasike, tokrat izpred natančno 60 let. Potrebno bo sicer počakati na Baselworld 2017, kjer bo uro možno videti v živo, a že na slikah Longines Flagship izgleda naravnost dih jemajoče. In to v vseh še tako majhnih detajlih. Povsem preprosta številčnica tople, umazano rumene barve je na zunanjem robu rahlo brušena. Enako je z luneto. Ta je elegantno tanka in delno brušena, vendar za razliko od številčnice na svoji notranji strani. S tem so oblikovalci dosegli vizualno gladek prehod s številčnice proti ohišju. Številke, indeksi in veliki suličasti kazalci so iz zlata in se barvno popolnoma zlijejo s številčnico. Enako harmoničen učinek so dosegli z logotipom znamke in napisoma Longines ter Flagship na številki 12.

Longines Flagship Heritage poganja avtomatski kaliber L609, ki je narejen na osnovi preizkušene mahanike ETA 2895/2. Ima 42-urno zalogo navitja in prikazuje ure, minute ter sekunde.

Na voljo so tri različice, in sicer: z 38,5 mm velikimi ohišji v omejenih serijah, 60 v rumenem, 60 v rdečem zlatu ter z natančno 1957 kosi za izvedenko iz plemenitega jekla. Vsem je pripet eleganten, rjav usnjen pas iz aligatorjevega usnja z umazano rumenimi šivi. Cene Longines Flagship Heritage 60th Anniversary 1957-2017 še niso znane, prav gotovo pa se jim za kupce ne bo potrebno bati.  

Vir: longines.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si