minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Tehnične debate o urah, zanimive povezave, dodatna oprema.
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: vprašanje

Odg:vprašanje pred 13 let 4 mesecev #5961

• chm1
  • chm1 avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Jaz praktično nimam možnosti prijeti kakšno vintage uro v roke ali jo videti v živo od blizu, zato nakup preko interneta odpade, ker nimam feelinga, kako bo ura na moji roki izgledala. Na spletnih straneh samo gledam in primerjam.

Slaba stran starinarnic je v tem, da imajo ponavadi (če imajo) le malo ur na voljo, zato je sejem za ljudi kot sem jaz idealna stvar, ker se dejansko da videt veliko primerkov na kupu.

2500 € je ugodna cena, če primerjam z drugimi urami z večnim koledarjem. In ura je zelo lepa. Končna cena pa verjetno ni bila 2600 €? Če se dobi kje takšen primerek, ni pomoje kaj za razmišljati, ampak se ga kupi, če finance dopuščajo.

Saj najbolj me je to skrbelo, če po 60 letih ali več ročna ura še vedno deluje kot bi morala, če je dobro vzdrževana. Ker point vintage ure je zame poleg izgleda ravno to, da je kar največ od ure original.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:vprašanje pred 13 let 4 mesecev #5963

• mak30
  • mak30 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
mi lahko prosim nekdo pove kako in pa kje bi lahko prodal starejšo ročno. imam namreč uro znamke breitling staro najmanj 15 let. mislim pa da je še vedno vredna. imam pa samo uro, brez računa, embalaze itd... hvala lp

Odg:vprašanje pred 13 let 4 mesecev #5965

• Levjul
  • Levjul avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 65
Na minutki imamo tudi temo: Mali oglasi.
Poizkusi na minutki in tudi na bolhi.

• Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si