minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.

TOPIC: Tag Heuer

Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #957

• Filip
  • Filip avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 21
Pozdravljeni!

V oči mi je padla TAG Heuer Carrera Calibre 1 Vintage limited edition. Na spletu jih je malo in imajo dokaj različne cene-od dobra 2k dolarjev do 4,5K CHF. Koliko je smiselno plačati za tako uro? Pri nas bi naj bila 3600 €. Za odgovore se vam v naprej zahvaljujem!

Lp
Filip

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #958

• gorazd
  • gorazd avatar
  • Nedosegljiv
  • Administrator
  • Administrator
  • Thank you received: 20
Krasna ura, meni osebno izredno všečna. Izdana v seriji 6.000 kosov, ročno navijanje...

SloWatch ima enkrat mesečno 13%popusta in si skoraj na treh jurjih... to je pa že spodobna cena za tako uro.

Last Edit: od gorazd.

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #960

• Filip
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Hvala za info. Saj v Slowatch sem se dogovarjal, oz. sem samo vprašal, če jo imajo, pa so jo kr naročili, čeprav nisem zgledal kot resen kupec ampak bolj kot firbec. No, bomo videli kakšno ceno bodo ponudili in če v živo ura zgleda tako vabljiva kot na fotkah.

Hvala in lep pozdrav!

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #961

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
Filip napisal(a):

Hvala za info. Saj v Slowatch sem se dogovarjal, oz. sem samo vprašal, če jo imajo, pa so jo kr naročili, čeprav nisem zgledal kot resen kupec ampak bolj kot firbec. No, bomo videli kakšno ceno bodo ponudili in če v živo ura zgleda tako vabljiva kot na fotkah.

Hvala in lep pozdrav!

Zelo lep primerek in vreden posesti B) 43 mm, ročno navijanje, kar ni ravno praksa za TAG Heuer. V živo izgleda še bolj huda kot na fotkah. Še nekaj o tej urci: www.thewatchquote.com/TAG-Heuer-Carrera-...Titanium-No_6313.htm

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #962

• Filip
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Hvala! Poznam to stran in sem že vse prebral. Sedaj čakam, da jo dobijo v trgovino in si jo v živo ogledam. Morda...hmm tudi kupim. Zanimalo me je mnenje poznavalcev, ker prodajalcem ne zaupam najbolj. verjamem, da se razumejo na ure, so pa trgovci, ki imajo boljšo plačo, če več in dražje prodajo.

Lp
Filip

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #964

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 57
Filip napisal(a):

Hvala! Poznam to stran in sem že vse prebral. Sedaj čakam, da jo dobijo v trgovino in si jo v živo ogledam. Morda...hmm tudi kupim. Zanimalo me je mnenje poznavalcev, ker prodajalcem ne zaupam najbolj. verjamem, da se razumejo na ure, so pa trgovci, ki imajo boljšo plačo, če več in dražje prodajo.

Lp
Filip

No, tole pa moram replicirat...očitno nimaš kaj dosti pojma o trgovskem poslu (govorim o prodaji ur), sicer bi dvakrat premisli, preden ne bi nič napisal. Zadeva je precej bolj kompleksna, zato bi bilo fino, da se najprej prepričaš, preden trosiš neumnosti. Vsakdo ima seveda pravico do svojega mnenja, kljub vsemu pa ta forum smatram za resen forum, ki ne bazira na nivoju gostilniških debat.

lp, igor

Last Edit: od igor.

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #965

• Filip
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Igor!
Morda res nimam pojma o trgovskem poslu, čeprav svoje storitve, ne blago, že 15 let uspešno prodajam v svojem podjetju, imam pa nekaj pojma o osnovah bontona in izražanja tako pisnega kot ustnega. Če si že uporabil tujko(replicirati), potem to tudi tako naredi, kot beseda veleva. če ne veš, kaj pomeni, pa poglej v slovar tujk ali pa v SSKJ. Za razliko od tebe, nisem nikogar žalil in sem vprašal, kar me je o uri zanimalo in tudi na koncu pojasnil, zakaj me to zanima. O gostilniških debatah pa verjetno res veliko veš, kar tvoja t.i.replika brez dvoma dokazuje. Povedal oz. dokazal nasprotne trditve nisi. Svoje mnenje o trgovcih pa lahko imam in nimam dobrega, ker pravih trgovcev skorajda nimamo. Izjeme niso niti prodajalci v prodajalnah ur. Večina s katerimi sem govoril, ne pozna niti pol svojih artiklov, kaj šele, da bi o urah vedela toliko kot nekateri sodelujoči na tem forumu. Pa dvomim, da so vsi, ki tu sodelujejo, urarji. Sapienti sat! (to pa poišči v latinskem slovarju)
Lep pozdrav vsem, ki ste kaj konstruktivnega napisali in mi pomagali pri odločitvi!
Filip

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #968

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 57
Škoda besed...

Lecnik_Banner.Underhead.970x88_3.jpg

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #985

• Sidney70
  • Sidney70 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
za Igorja lahko povem, da se zelo dobro spozna na ure ... je tudi trgovec ... in to dober ... sem ga osebno spoznal ... @Filip malce preberi forum in ti bo vse jasno ... B)

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1018

• Filip
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Pozdravljeni!

Uro, ki sem jo iskal, so v Slowatch prodali nekomu drugemu, čeprav so mi obljubili, da jo dobim. So pa pravi trgovci in so mi ponudili drugo-Tag Carrera calibre 1887 limited edition.

Me zanima kakšno je vaše mnenje o tej uri.
Hvala lepa in lep pozdrav!

Filip
Attachments:

minutka.si minutka.si minutka.si