minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.

TOPIC: Tag Heuer

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1021

• gorazd
  • gorazd avatar
  • Nedosegljiv
  • Administrator
  • Administrator
  • Thank you received: 20
Ima 1887 hišni mehanizem, kar je dobro. Če je omejena serija, potem je dolgoročno to tudi dobro. Če so ti ponudili še dobro ceno in ti je všeč, potem nimaš kaj razmišljat...

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1023

• Filip
  • Filip avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 21
Hja, res ima hišni mehanizem, ki je predelan Seiko mehanizem. Je omejena serija na 3000 kosov, cena je pa cca 3800, pa če iztržim kak 13% popust pridemo na dobre 3k €. Ker sem popoln neznalec, ki so mu všeč ure, me skrbi, da ne bi le-te preplačal. Kaj menite?

Lp
Filip

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1024

• gorazd
  • gorazd avatar
  • Nedosegljiv
  • Administrator
  • Administrator
  • Thank you received: 20
Očitki, da Heuer ni čisto upravičeno poimenoval mehanizem 1887 kot hišni, so res morda delno upravičeni. Res pa je, da je mehanizem narejen popolnoma na novo ter da je Seiko uporabil sistem (Oscilation pinion system), ki ga je razvil prav Tag Heuer... skratka bi se dalo razpravljati.

Nekaj več branja o tem tule: calibre11.wpengine.netdna-cdn.com/wp-con...09/QP44-Movement.pdf

Meni osebno je še vedno bolj pri srcu Calibre 1 Vintage Carrera. Cena? Hja, zmeni se za popust. So pa šle ure v tem letu konkretno gor. Tudi 20% in to predvsem na račun razmerja CHF : EUR.

Last Edit: od gorazd.

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1026

• Filip
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Hvala lepa. Sem že pred nekaj dnevi prebral na omenjeni strani razpravo o mehanizmu 1887.
Tudi meni je bolj všeč Calibre 1 Vintage Limited ed.,vendar je očitno razprodana. Sem povprašal tudi pri Malalanu v Lj, ki mi je sporočil, da je razprodana. Če kdo ve za kakšno, bom vesel sporočila.
Lp

Filip

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1027

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 16
Evo Filip tu jo imaš,nova,v garanciji.......
Nakažeš denar+poštnino in to je to. www.schreiter-muenchen.de/11_8_303_tag-h...ion_wv3010eb0025.htm

Last Edit: od gasper.

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1029

• Filip
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Hvala lepa za sporočilo! Cena je ugodna v primerjavi z Slowatch (3600), vendar si tak kup denarja ne upam poslati nekam v Nemčijo, pol pa ostanem brez cvenka in brez ure. A tega dealerja tu kdo pozna? Je vredno zaupati? Sam namreč nimam izkušenj s takimi nakupi razen z Amazonom, ki se je vedno izkazal za zaupanja vrednega. No, pa tudi zneski so bili 10x manjši.
Hmm! Cvikama, res!
Lp
Filip

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1030

• gasper
  • gasper avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 16
Nisem še nikoli kupoval pri tem prodajalcu.Odločitev je tvoja.Jaz bi za začetek poslal vsaj mail in se malo pozanimal kakšni bi bili stoški pošiljanja v SLO. oz. bi vzpostavil stik.
Podobno sem naredil jaz,ko sem uro prodajal podobni spletni trgovini,ki ure tudi odkupuje tako kot ta.V mojem primeru se je vse lepo izteklo,poslal sem jo z zavarovano pošiljko in čez dva dni prejel nakazilo.To je edina izkušnja,ki sem jo jaz imel,ampak kt rečeno z nekim drugim 'hendlerjem'.

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1031

• u-boat
  • u-boat avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 2
Zapelji se do Munchna. 4 urce pa si gor...

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1061

• Filip
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Gasper in ostali!

Hvala za dane nasvete. Uro sem našel pri Schreiter-ju, ki mi ga je posredoval Gasper. Uro sem dobil že tretji dan po plačilu po pošti, čeprav sem bil precej na trnih. Urar mi je po netu poslal ponudbo, jaz sem plačal preko banke in potem je utihnil. Ni odgovarjal na maile, ni dvignil stacionarnega telefona, ni dvignil mobilnega, ni odgovoril na SMS... Obrnil sem se tudi na chrono24 support, kjer smo mi zatrdili, da je prodajalec zaupanja vreden in mi bodo sporočili, kaj je narobe, ko bodo vzpostavili stik z njim. Naslednji dan je urar odgovoril z SMS in poslal uro, ter se opravičil, da ni odgovarjal, ker je bil nekje v Aziji in tam ni mogel pošiljati pošte s telefona. Prispela je v dobrih 24-tih urah na moj naslov. Cena (2490+59 poštnina) je bila v primerjavi s Slowatch(3600) bistveno bolj ugodna, če ne štejem izgubljenih živcev in strahu, da ne bo denarja in ne ure.

Še nekaj o uri. Mi je všeč prav tako kot na sliki. Če bi lahko izbiral, bi raje imel za kakšne slabe 3mm manjšo. Ura ima certifikat, garancijo, škatlo, navodila, račun.
Če pa koga zanima kako zgleda na roki, lahko tud v kakšnem naslednjem postu prilepim sliko.

Lp

Filip

Last Edit: od Filip.

Odg:Tag Heuer pred 14 let 4 mesecev #1063

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
Čestitam, tudi za pogum ;)

Vsekakor odličen izbor in pričakujemo kakšno sliko s 'prve roke'.

Sicer pa vabljen 29 na srečanje, tam bo tudi najboljši prodajalec v Sloveniji in prijeten sogovornik - Igor. Mislim da si morata seči v roke B)

www.minutka.si/forum/11-obvestila-novost...mit=10&start=10#1038

minutka.si minutka.si minutka.si