minutka.si

Casio G-Shock Metal-Twisted

Casio.5.jpg

Casio je predstavil novinca serije G-Shock, ki se ponaša s kopico funkcij in posebno tehnologijo trojne zaščite pred udarci. Poleg tega je ura zapakirana v robustno ohišje, ki izgleda resnično brutalno.

                         

Ob pogledu na to uro dobimo občutek, da je prav vsak njen del predimenzioniran. Robato ohišje meri v premeru kar 53,5 mm, izjemnih dimenzij pa so tudi krona, vijaki, ki povezujejo glavne dele in nosilci, na katere je privita mogočna zapestnica iz plemenitega jekla. Kupci ur Casio serije G-Shock so običajno športniki in tisti, ki od ure poleg prikazovalnika časa pričakujejo impresiven izgled in predvsem vzdržljivost. Model, ki ga predstavljamo, gre še korak dlje. Na rokah katerega koli športnika ga prav gotovo ne bomo videli, zlahka pa si Casijevo pošast predstavljam na zapestju močno nabildanega silaka pred vrati ene od diskotek.

Casio.3.jpg

Ure serije G-Shock z LCD prikazovalniki običajno skrivajo v sebi cel kup funkcij. Casio G-Shock Metal-Twisted pa prikazuje le tiste, ki večini popolnoma zadostijo. To so: ure, minute, sekunde, koledar, alarm, 29 časovnih področij in kronograf. Poleg tega na dokaj pregledni številčnici najdemo še indikator izpraznjenosti baterij, ki pove, kdaj je potrebno uro izpostaviti svetlobi, da se baterije ponovno napolnijo.

Casio.4.jpg

Mehanizem japonske izdelave je opremljen z radijsko vodeno sinhronizacijo časa. Tudi v primeru bivanja na področju, ki ni pokrito s tem signalom, Casio zagotavlja največje odstopanje 15 sekund mesečno. Cena jeklene različice je okoli 1000 €, črne pa 200 € več.

Casio.6.jpg

Vir: casio.com

Casio G-Shock Metal-Twisted :
 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si