minutka.si

TAG Heuer - Link Cameron Diaz Trilogy

TAG.Heuer.Trio.jpg

TAG Heuer je predstavil prečudovit damski trojček, ki je dobil ime po privlačni in zelo posebni dami - Cameron Diaz. TAG Heuer Link Cameron Diaz Trilogy sestavljajo zapestna ura, zapestnica in prstan. Graciozen in eleganten tris bomo prepoznali po enem izmed najbolj uspešnih dizajnov sodobnega oblikovanja v urarstvu, to je po značilnem 'S členu', ki je sestavni del pasov zapestnih ur TAG Heuerjeve serije Link.

                         

Izjemno priljubljena filmska diva in ambasadorka znamke TAG Heuer, Cameron Diaz, je ob predstavitvi povedala: "TAG Heuer je poznan kot kakovostna luksuzna blagovna znamka in želela sem si, da kolekcija, ki nosi moje ime, to senzibilnost tudi izžareva". Dodala je še: "Moja želja je bila pomagati ustvariti komplet, ob katerem se bo ženska počutila res zelo posebno in mislim, da nam je to tudi uspelo".

TAG.Heuer.Trio.1.jpg

Trio TAG Heuer Link Cameron Diaz je na voljo v omejeni seriji, izbirati pa je možno med setom, ki je izdelan iz plemenitega jelka ali iz 18K rumenega zlata. Povejmo nekaj več o uri. Link Cameron Diaz je prva damska ura te serije, ki v sebi nosi avtomatski mehanski mehanizem. Gre za odličen mehanizem Calibre 7, ki ga lahko občudujemo skozi transparentno dno. Čudovito okrašena številčnica prikazuje ure, minute, sekunde in datum. Visoko polirano ohišje je nežnih, okroglih ter skladnih linij in meri v premeru 34,5 mm. Samostojno ali v kombinaciji s prstanom in zapestnico je ura kot ustvarjena za posebne priložnosti in posebne ženske.

TAG.Heuer.Trio.2.jpg

Vir: tagheuer.com | avant-gardiste.com

TAG Heuer, Cameron Diaz in Leonardo Di Caprio :

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si