minutka.si

Certina - Sauber F1 team

Certina.DS.Eagle.1.jpg

Švicarska športna urarska znamka Certina je sporočila, da bo tudi v prihodnje podpirala ekipo Sauber F1, s katero sodeluje že 9 let. S svojimi časomeri oskrbuje ne le voznikov Nika Hülkenberga in Estebana Gutiérreza, pač pa celotno ekipo. "Sodelovanje v tako dinamični in inovativni sredini kot je Formula 1 nas navdušuje in nam daje navdih", je dejal predsednik Certine Adrian Bosshard in dodal: "Visoko profesionalen in tipično švicarski pristop ekipe Sauber se v popolnosti ujema s filozofijo naše blagovne znamke."

Certina z logotipom na čeladah obeh voznikov in zračnem deflekorju bolida F1 skrbi za promocijo svoje blagovne znamke v svetu Formule 1. Poleg tega s svojimi časomeri oskrbuje celotno ekipo, Nika Hülkenberga so denimo opremili z novostjo, izrazito športnim kvarčnim kronografom DS Eagle Chronograph.

Certina.Nico_Hulkenberg.jpg

Pri Certini pravijo, da je DS Eagle Chronograph s karakteristično luneto z dodatki iz karbona kot naročen za ekstremne preizkušnje v športu ali vsakdanjem življenju. Ohišje iz plemenitega jekla, na voljo tudi s črno ali PVD prevleko iz zlata, je izjemno odporno in tesni do 200 m. K masivnemu ohišju je z osmimi vijaki privit profiliran črn pas iz kavčuka, športnost pa poudarjajo tudi veliki gumbi kronografa z rdečo obarvanim utorom.

Certina.DS.Eagle.cut.jpg

Za prikaz in merjenje časa poskrbijo mogočni kazalci v beli in rdeči barvi ter poleg glavne še tri pomožne številčnice. Na številki 2 je združena minutno/urna številčnica kronografa, pomožna številčnica na številki 6 pa kaže male sekunde. Navajeni smo, da za prikaz drugega časovnega pasu služi pomožen kazalec na glavni osi, pri DS Eagle Chronograph pa so v ta namen uporabili pomožno številčnica na številki 10. Navijači ekipe Sauber F1 in pravi športniki si bodo uro, ki ima poleg ur, minut, sekund in datuma še štoparico ter prikaz drugega časovnega pasu (GMT), lahko privoščili za dobrih 1000 €.

Certina.DS.Eagle.Back.jpg

Vir: certina.com 

Certina DS Eagle Chronograph :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si