minutka.si

TAG Heuer - Calibre 16 Chronograph Monaco GP

TAG.Heuer.Monaco.GP.dial.jpg

TAG Heuer je v počastitev partnerstva z ACM (Automobile Club de Monaco) predstavil posebno različico svojega izjemno priljubljenega kronografa - Calibre 16 Chronograph Monaco Grand Prix. Gre za nekoliko spremenjen Carrera Calibre 16 Tachymetre Day-Date, ki ga je TAG Heuer predstavil letos v Baslu. Ura bo na voljo v omejeni seriji 4000 primerkov, prodajali pa jo bodo povsod po svetu.

TAG.Heuer.Monaco.F1.jpg

Razlik na prvi pogled ni veliko, vse pa so tako ali drugače povezane z motošportom. Posebej privlačen je pas ure, ki je natančna preslikava sledi gum bolidov F1 iz leta 1964. Na seznamu sprememb je še velikost ure, ki je pridobila 2 mm v premeru in meri 43 mm. Sledita rdeč napis MONACO GRAND PRIX na tahimetrski skali aluminijaste lunete in logotip Monaco Grand Prix s serijsko številko na zadnji strani ure.

TAG.Heuer.Monaco.GP.jpg

Nekoliko spremenjene so tudi pomožne številčnice. Številčnici kronografa sta obdani s srebrnima obročema, ki močno spominjata na analogne merilnike v dirkalnih avtomobilih, številčnica s prikazom sekund pa je pridobila nekaj novih oznak.

TAG.Heuer.Monaco.GP.back.jpg

Zbiratelji, ljubitelji prestižnih ur in motošporta bodo za nakup TAG Heuer Carrera Calibre 16 Day-Date Automatic Chronograph Monaco Grand Prix 43 mm morali seči kar globoko v žep. Za uro je potrebno odšteti 4.300 €.

Vir: tagheuer.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si