minutka.si

Frédérique Constant - Ladies Automatic

FC.Ladies.Automatic.jpgFrédérique Constant se rad pohvali, da je njihovo kolekcijo Ladies Automatic dizajnirala 'ženska za ženske'.

Očarljivo, elegantno, s pridihom klasike in zelo seksi damsko linijo je pomagala oblikovati ShuQi, igralka tajvanskega porekla in ambasadorka znamke že od leta 2008.

FC.Ladies.Automatic.3.jpg

Serija Ladies Automatic Heart Beat poudarja vrednote sodobne ženske, modeli pa se med saboj razlikujejo po privlačnih in skladnih barvnih kombinacijah ter materialih, iz katerih so izdelani. Ohišja premera 34 mm so oblikovana iz kakovostnih materialov ter okrašena z diamanti. Uram izredno lepo pristoji krona na številki 3, z vdelanim cabochonom modre ali rdeče barve.

FC.ShuQi.jpg

Značilna za serijo Heart Beat je odprtina na številčnici pri številki 12 v obliki srca. Odprtino, skozi katero se vidi avtomatski mehanizem FC-310, objema napis Amour, ki je oblečen v niz drobnih lesketajočih se diamantov. Mother-of-pearl številčnica nosi urne indekse posute z diamanti z izjemo številke 6, ki je označena z rimsko številko. Vsaki uri pripadata dva čudovita pasova, izdelana iz satena in aligatorjeve kože.

FC.Ladies.Automatic.1.jpg

FC.Ladies.Automatic.2.jpg

Vir: frederique-constant.com 

Frederique Constant in ShuQi :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si