minutka.si

Nova kolekcija TAG Heuer Link

TAG.Heuer.Link.5_.jpgTAG Heuer je prenovil svojo legendarno kolekcijo športnih časomerov - Link. Bogato dediščino, ki so jo ure nasledile od svojih predhodnic, dopolnjujejo sodoben dizajn, vrhunski materiali in visoka tehnologija.

Vsaka od ur v seriji Link je na voljo s črno ali srebrno številčnico, pokrito s kristalnim steklom z obeh strani zaščitenim proti bleščanju.

Mehanizmi so tako kot pri predhodnikih trije, avtomatska Calibre 5 in Calibre 6 ter kvarčni Calibre S. Calibre 6 prikazuje ure, minute, datum in sekunde s pomočjo pomožne številčnice. Calibre 5 odlikuje C.O.S.C. certifikat, prikazuje pa ure, minute, sekunde, dan v tednu ter datum. 43 mm kronograf v sebi skriva Calibre S kvarčni mehanizem, ki je sestavljen iz kar 230 posameznih delov. Retrogradna skala poleg osnovnih funkcij prikazuje še večni koledar. Natančnost kronografa je izjemnih 1/100 sekunde.

TAG Heuerjevi inženirji so prenovili tudi zaščitni znak serije Link, to je njen pas. Pri novih modelih je površina pasu fino brušena, njegova značilna zasnova pa na veselje oboževalcev kolekcije ostaja skoraj nespremenjena.

Vir: tagheuer.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si