minutka.si

Time and Gems Rolex - Black Gold

Rolex.Bl.Gold.jpgTime & Gems je trgovsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo novih in rabljenih ur priznanih blagovnih znamk ter s predelavo le-teh, tudi po posebnih željah kupcev.

Tokrat predstavljamo ekskluzivno kolekcijo Rolex Black Gold Submariner in Black Gold Daytona. Preoblečeni sta v privlačno in precej izstopajočo črno - zlato kombinacijo. Zlati deli so izdelani iz 18K rdečega zlata, črni pa so jekleni in površinsko obdelani s postopkom PVD.

Rolex.Bl.Gold.Back.jpgPovršinska obdelava ure poteka tako, da izkušen urar uro najprej popolnoma razstavi in očisti, nato pa dele ure zapre v posebno vakuumsko komoro, kjer se na površino napari tanek zaščitni črn plašč. Ta se ne odlušči, površina ure pa je celo bolj odporna proti praskam kot klasična jeklena. Postopek predelave si lahko ogledate v nadaljevanju na posnetku.

Pri obeh urah s slik so rob lunete, krona, sredinski členki pasu, kazalci in detajli na številčnici iz zlata. Kupci lahko uro sestavijo tudi po svoji želji, saj imajo možnost izbire med različnimi barvnimi kombinacijami in materiali. Popolnoma črn Rolex je očitno precej priljubljen pri slavnih, saj so ga opazili na rokah simpatične Jennifer Aniston, bivšega predsednika ZDA Billa Clintona in drugih. Za Rolex Black Gold Submariner je potebno odšteti okoli 7.300 €. 

Vir: timeandgems.com

Postopek predelave :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si