Kratki review o ovom brandu. Vec sam nesto svrljo na Portalu satova pa da i ovdje zaljepim.
Da malo proširim što uopće nudi ovaj brand. Ukratko naravno.
Osnivač branda je gospon Michael Young, inače poznat kao i osnivač
www.classicwatchrepair.com
Svjetski poznat i priznat kao strastveni kolekcionar vintage Rolexa kao i njihov mehaničar, 2014. godine želio je malo dodati i svog dodira u izradi kvalitetnih a opet cijenom pristupačnih satova. Počeo na kickstarteru, završio sa impresivnom stranicom
www.undone.com
Osim već gotovih satova, možda malo i izgledom hommage
....te malo i svog unique izgleda
...nudi a to je ono što je zanimljivo i custom made satove koji se na već gore spomenutoj stranici vrlo lako i jednostavno izrađuju. Od boje brojčanika, dizajna, kazaljki i njihove boje, kučišta (SS, gold, rose gold plated), remenja itd. Te gravure na pozadini koja može biti ili tekst pa čak i slika (na staklu).
Ovo sam ja nešto iskemijao ?
Gravura
Slika (na staklu)
Unutra se nalazi VK61A MechaQuartz Hybrid mehanizam.
Cijene, hmmm pa recimo i da nisu nešto pretjerane s obzirom da se stvarno dobije kvalitetna izrada od renomiranog watchmakera. Oko 265 dolarjev za klasičan, već gotov sat, a kod custom izrade se cijene dodaju ovisno o tome što želite do negdje 315 dolara. Toliko košta ovo moje brzinski izrađeno čudo.
Eto, ukratko sam malo objasnio što se nudi a za više informacija i igranja izrade dostupna je stranica
www.undone.com
Moram priznat da bi si baš naručio jednoga, da nemam u planu nešto deseto pak. Al, tko zna.
Hvala na čitanju i gledanju ?
Sent from my iPhone using Tapatalk