minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Tehnične debate o urah, zanimive povezave, dodatna oprema.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: Katalogi.....

Katalogi..... pred 13 let 6 mesecev #4490

• gasper
  • gasper avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 16
Večina proizvajalcev ur ima na njihovi spletni strani opcijo, da si naročite njihov katalog.Jaz osebno sem raje prenehal saj bi drugače zmanjkalo prostora:-)).Nekateri se tako potrudijo z njimi, da so bolj podobni kakemu romanu( s trdo platnico seveda) ali pa vsebujejo slike kakšnega priznanega fotografa.Predvsem pa mi je škoda zavreči kataloge zaradi podatkov in primerjanje cen, ki so veljale....
Tako, da se jih je pri meni nabralo par:

Pa še bi se kakšen kje našel:-)

Seveda pa bo tudi še kakšen več.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Katalogi..... pred 13 let 6 mesecev #4491

• svizec
  • svizec avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 2
Tudi jaz sem pretekli mesec to "odkril" in kar po vrsti naročal kataloge, od večjih, poznanih znamk, do nemških, mikro znamk, za katere sem slišal na nemških forumih. Sedaj jih imam že več kot 20 :) .Tako kot si že sam napisal, je tudi meni všeč, da nekateri katalogi dejansko delujejo kot knjige in vsebujejo super slike ur. Všeč mi je tudi sam opis zgodovine znamke, razvoj kalibrov, ter seveda ceniki, ki jih dobiš zraven.

Trenutno čakam še na tri kataloge (GO, ALS, JLC), me pa zanima v kolikem času si jih dobil? Kajti jaz jih čakam že ceu mesec, pa še nič :( . Zanima me tudi, kje bi se dalo dobiti katalog Zenith-a in Rolex-a, ker na njihovih spletnih straneh nisem našel obrazca oz. kontakta za naročanje kataloga?

Odg:Katalogi..... pred 13 let 6 mesecev #4492

• sokol
  • sokol avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
  • Thank you received: 100
jaz vse podatke ki jih potrebujem najdem na netu...

Odg:Katalogi..... pred 13 let 6 mesecev #4493

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
Jaz sem iz Basla prinesel vsaj eno tono materiala. Na koncu pa sem pogruntal, da se je najbolje zmenit za presskit-e ki vsebujejo elektronski material, ali pa dobiš username in passwd za dostop preko ftp do njihove baze slik, podatkov...

Posebej me je navdušil presskit TAG Heuerja. USB v obliki S člena zapestnice Link ur in zapakiran v podobno škatlo kot ure :ok:

Last Edit: od criptus.

Odg:Katalogi..... pred 13 let 6 mesecev #4499

• gasper
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
svizec napisal(a):

Tudi jaz sem pretekli mesec to "odkril" in kar po vrsti naročal kataloge, od večjih, poznanih znamk, do nemških, mikro znamk, za katere sem slišal na nemških forumih. Sedaj jih imam že več kot 20 :) .Tako kot si že sam napisal, je tudi meni všeč, da nekateri katalogi dejansko delujejo kot knjige in vsebujejo super slike ur. Všeč mi je tudi sam opis zgodovine znamke, razvoj kalibrov, ter seveda ceniki, ki jih dobiš zraven.

Trenutno čakam še na tri kataloge (GO, ALS, JLC), me pa zanima v kolikem času si jih dobil? Kajti jaz jih čakam že ceu mesec, pa še nič :( . Zanima me tudi, kje bi se dalo dobiti katalog Zenith-a in Rolex-a, ker na njihovih spletnih straneh nisem našel obrazca oz. kontakta za naročanje kataloga?

Zenith,Rolex,Patek in še kakšni nimajo te opcije.Jaz sem jih dobil v prodajalni v Švici..
Traja pa res kar dolgo, včasih misliš da ga sploh ne bo.

Odg:Katalogi..... pred 13 let 6 mesecev #4500

• xcape
  • xcape avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 45
Ravno včeraj prejel Panerai-jev katalog. Sem ga naročal preko obrazca in naslednji dan dobil obvestilo, da bo malce zamudil ker jih imajo v tisku. Prišel je po enem mesecu.
Drugače pa prihajajo v roku 14 dni.
Čeprav je pa v teh sodobnih časih splet zakon. Podatki na dosegu vsako sekundo. Je pa res drug feeling, ko vsake toliko časa obrneš fizično katalog.

Odg:Katalogi..... pred 13 let 6 mesecev #4501

• gasper
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
xcape napisal(a):

Ravno včeraj prejel Panerai-jev katalog. Sem ga naročal preko obrazca in naslednji dan dobil obvestilo, da bo malce zamudil ker jih imajo v tisku. Prišel je po enem mesecu.
Drugače pa prihajajo v roku 14 dni.
Čeprav je pa v teh sodobnih časih splet zakon. Podatki na dosegu vsako sekundo. Je pa res drug feeling, ko vsake toliko časa obrneš fizično katalog.

Tudi jaz sem ga dobil včeraj+katalog limited editions 2008-2012....

Odg:Katalogi..... pred 13 let 6 mesecev #4503

• svizec
  • svizec avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
xcape napisal(a):

točno tako :)

Lecnik_Banner.Underhead.970x88_3.jpg

Odg:Katalogi..... pred 13 let 6 mesecev #4504

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
svizec napisal(a):

xcape napisal(a):

Se strinjam. Ni lepšega kot na kavču ob kakšnem dobrem Jazzu obrnit kak lepo oblikovan katalog. No pa še kje... recimo na sekretu imam tudi lepo skladovnico materiala kjer ne manjkajo katalogi ur, Monitor in Global :woohoo:

Odg:Katalogi..... pred 13 let 6 mesecev #4505

• svizec
  • svizec avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
criptus napisal(a):

svizec napisal(a):

xcape napisal(a):

Se strinjam. Ni lepšega kot na kavču ob kakšnem dobrem Jazzu obrnit kak lepo oblikovan katalog. No pa še kje... recimo na sekretu imam tudi lepo skladovnico materiala kjer ne manjkajo katalogi ur, Monitor in Global :woohoo:

hehehehe....ta zadn stavek ga zmaga... :lol:

• Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si