minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: nakup casio ure

nakup casio ure pred 14 let 5 mesecev #871

• cassio
  • cassio avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
No eBay APP ID défined in Kunena configurationživjo!

Sem nov na tem forumu in se ne spoznam na ure zelo dobro zato, bodo moja vprašanja verjetno neumna.

Imam vprašanje glede nakupa ure casio g-shock GW9200-1 na eBUYu(link je spodaj). Zanima me ali ima kdo že izkušnje z kupovanjem na eBUYu da bi mi svetoval, saj se bojim da bom dobil ponaredek ali morda rabljeno uro. Jaz sicer imam nekaj izkušenj vendar le z oblačili, ki niso bili znane znamke inso bili poceni. Uro bi rad kupil na eBUYu ker je tam veliko ceneje kot v Sloveniji. zanima me tudi kvaliteta ure bglede na količino denarja in pa kje bi lahko dobil (če bom uro kupil) Slovenska navodila za to uro.

že v naprej se zahvaljujem za odgovore in predloge!

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:nakup casio ure pred 14 let 5 mesecev #873

• Sidney70
  • Sidney70 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
  • Thank you received: 21
moje mnenje: jest sem isto gledal ebay pa amazon .... na koncu sem kupil pri nas ... se mi zdi najvarnejse, sploh pa ce se zmenis za kak popust ....

Odg:nakup casio ure pred 14 let 5 mesecev #874

• u-boat
  • u-boat avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 2
No eBay APP ID défined in Kunena configurationcassio napisal(a):

živjo!

Sem nov na tem forumu in se ne spoznam na ure zelo dobro zato, bodo moja vprašanja verjetno neumna.

Imam vprašanje glede nakupa ure casio g-shock GW9200-1 na eBUYu(link je spodaj). Zanima me ali ima kdo že izkušnje z kupovanjem na eBUYu da bi mi svetoval, saj se bojim da bom dobil ponaredek ali morda rabljeno uro. Jaz sicer imam nekaj izkušenj vendar le z oblačili, ki niso bili znane znamke inso bili poceni. Uro bi rad kupil na eBUYu ker je tam veliko ceneje kot v Sloveniji. zanima me tudi kvaliteta ure bglede na količino denarja in pa kje bi lahko dobil (če bom uro kupil) Slovenska navodila za to uro.

že v naprej se zahvaljujem za odgovore in predloge!

Pravijo, da nobeno vprašanje ni neumno, neumni so lahko le odgovori ;)

Kupovanje na e-bayu je OK, če je le prodajalec zanesljiv. Ta, ki ga linkaš ima 99.9 % positive feedback pri skoraj 5000 transakcijah kar je zelo dobra ocena. Pri takem je nakup zelo varen, treba je prebrati le droben tisk (garancijski pogoji, pošiljanje v Slovenijo, carina,,,). Morda je sellerju dobro poslat kak mejl in pred nakupom uredit podrobnosti. Poglej še na ebay.de iz evrope so stroški minimalni. Pa plačevat z PayPalom, je najbolj ziher.

Last Edit: od u-boat.

Odg:nakup casio ure pred 14 let 5 mesecev #875

• cassio
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
No eBay APP ID défined in Kunena configurationNo eBay APP ID défined in Kunena configurationhvala za vse predloge
zanima me le še kje bi lahko dobil slovenska navodila za to uro in pa zanima me v čem je razlika teh dveh ur(spodnja linka) obe sta namreč od enega prodajalca le da je ena dražja in ima poštnino zastonj druga pa precej cenejša in ima poštnino posebaj za plačat?

Last Edit: od cassio.

Odg:nakup casio ure pred 14 let 5 mesecev #876

• cassio
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
No eBay APP ID défined in Kunena configurationimam še eno vprašanje, ali ta ura ima višinomer ali ne, ker pod lastnostmi tega nisem zasledil in se mi zdi čudno da nebi imela

Last Edit: od cassio.

Odg:nakup casio ure pred 14 let 5 mesecev #878

• armin
  • armin avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
Živjo.
Ta Casio ura nima višinomera.

Odg:nakup casio ure pred 14 let 5 mesecev #879

• cassio
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
ok hvala za odgovor

• Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si