minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: slowatch popust?

slowatch popust? pred 9 let 3 mesecev #19474

• korenje
  • korenje avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Spammer
  • Spammer
  • Thank you received: 2
A kdo ve koliko so vam ponudili maksimalen popust za nakup ure v slowatch? Meni nad 13% ni hotela dat...

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

slowatch popust? pred 9 let 3 mesecev #19478

• Aleksandar
  • Aleksandar avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 6
Načeloma se držijo 13 %. Vsakega 13. v mesecu imajo 13 % popust, no vsaj tako so meni povedali, ko sem si nazadnje ogledal ure pri njih.

slowatch popust? pred 9 let 3 mesecev #19483

• grega88
  • grega88 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 9
Jaz sem imel na Čopovi zanimiv pogovor. Prodajalki se ni dalo niti vstat iz stola, ko sem jo spraševal za Khaki King-a in ker tistega modela niso imeli, sem hotel izvedeti, če ga imajo v kateri drugi trgovini in koliko je cena...seveda je hotela referenco in ne vem zakaj imajo internet in kataloge?!?!?!. Nato je končno našla znesek 510E (ki mislim da ni točen, tudi model je najverjetneje sfalila in sploh ni hotela pokazat slike na računalniku). Seveda sem vprašal ali pride kak popust zraven, morda na gotovino in ona odvrne: "Na tako ceno ne dajemo popuste!"

Hvala in nasvidenje, bravo Slowatch!

PS: ne hodite v Tom Tailor bundi in z vrečko od Felix-a kupovat ure, očitno ne deluješ resen:)

slowatch popust? pred 9 let 3 mesecev #19486

• grega88
  • grega88 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
Na Čopovi sta dve trgovini Slowatch, bil sem v zgornji, kjer nimajo niti Tag-a. Tam so ure za 5k v kunah kvečjem:)

Last Edit: od criptus.

slowatch popust? pred 9 let 3 mesecev #19487

• korenje
  • Nedosegljiv
  • Spammer
  • Spammer
keri zgornji?
ni tm pri mcdonaldsu samo 1?

slowatch popust? pred 9 let 3 mesecev #19489

• korenje
  • Nedosegljiv
  • Spammer
  • Spammer
aja zanimivo. ka jaz sem bil tam na vogalu ka moraš pozvonit da ti odpre.

slowatch popust? pred 9 let 3 mesecev #19493

• Janez
  • Janez avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 5

grega88 napisal: Jaz sem imel na Čopovi zanimiv pogovor. Prodajalki se ni dalo niti vstat iz stola, ko sem jo spraševal za Khaki King-a in ker tistega modela niso imeli, sem hotel izvedeti, če ga imajo v kateri drugi trgovini in koliko je cena...seveda je hotela referenco in ne vem zakaj imajo internet in kataloge?!?!?!. Nato je končno našla znesek 510E (ki mislim da ni točen, tudi model je najverjetneje sfalila in sploh ni hotela pokazat slike na računalniku). Seveda sem vprašal ali pride kak popust zraven, morda na gotovino in ona odvrne: "Na tako ceno ne dajemo popuste!"

PS: ne hodite v Tom Tailor bundi in z vrečko od Felix-a kupovat ure, očitno ne deluješ resen:)

Torej, bil si v napačni trgovini, kjer sploh nimajo tvoje ure. In si se tam potem hotel dilat še za popust.

Če ti prevedem tvojo zgodbo, da ti bo morda razumljiva:

Bil sem v Merkator Tehniki in se zanimal za tatarski biftek, vem da ga Merkator prodaja.
Trgovcu se sploh ni dalo vstati in ni imel kaj dosti pojma o mesu.
Ko sem pa še vprašal za popust na tatarca, je pa postal že malce osoren.
V Merkator Tehniki me zagotovo ne bodo več videli!

Last Edit: od Janez.

slowatch popust? pred 9 let 3 mesecev #19494

• Tudor
  • Tudor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 6
Sicer sam se nisem imel slabe izkusnje v Slowatchu,ampak kot odziv na nekaj zadnjih zapisov uporabnikov:
1.Ne vem zakaj bi moral biti kupec drugace obravnavan glede na zunanjost ali ceno izdelka, ki ga kupuje
2.Slowatch prodaja Hamiltone. Slucaj ali poslovna odlocitev, da jih ena poslovalnica mogoce ne prodaja je zame zelo slab izgovor za slabo postrezbo in vsekakor zadoaten razlog za menjavo trgovca.

Last Edit: od Tudor.

Lecnik_Banner.Underhead.970x88_3.jpg

slowatch popust? pred 9 let 3 mesecev #19495

• grega88
  • grega88 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
Odgovor Janezu:
Prvo kot prvo, bil sem v pravi trgovini (v tisti za "rajo", s "poceni" urami). Imeli so kolekcijo Khaki, resda ne tiste katero želim. Ampak trgovci imajo na serverjih zalogo in cene v celotni verigi trgovin. Torej če nimajo želene ure, je sledeče vprašanje kje jo imajo in koliko je cena.

Kot drugo, nisem se hotel samo dilat za popust, hotel sem pač izvedet kolk bi me prišla. Npr. na netu je cca 350-400 plus dajatve (rečmo 420-480 s poštnino, odvisno od trgovine). Torej zakaj bi naročal preko neta če bi jo za približen denar dobil tukaj in obratno če je razlika večja kot 50e. Sem pač analitičen in ekonomičen tip.

Kot tretje, nikjer nisem napisal da ne bom več kupoval v Slowatchu. Ob njeni nejevolji mi je samo dvignilo tlak in sem odšel iz trgovine. Razumem da je samo človek, mogoče je imela slab dan ali se je počutila slabo...

Kot četrto, bistvo mojega "rant-a" je njena izjava, da ne dajejo popusta na uro za 500e! Kupoval sem v Slowatchu in Stentimeu ure od 80 do 300e in pri vsaki sem dobil popust vsaj 5%, pri vsaki:)

Da ti prevedem nazaj, očitno nimaš kapacitete razumet kar sem napisu. Torej v oči bode njena izjava da ne dajejo popusta na uro za 500 evrov:)

Napisal sem svojo izkušnjo ki je sorodna temi pogovora.
Zahvale: Shadow

Last Edit: od grega88.

slowatch popust? pred 9 let 3 mesecev #19497

• korenje
  • Nedosegljiv
  • Spammer
  • Spammer

Janez napisal:

grega88 napisal: Jaz sem imel na Čopovi zanimiv pogovor. Prodajalki se ni dalo niti vstat iz stola, ko sem jo spraševal za Khaki King-a in ker tistega modela niso imeli, sem hotel izvedeti, če ga imajo v kateri drugi trgovini in koliko je cena...seveda je hotela referenco in ne vem zakaj imajo internet in kataloge?!?!?!. Nato je končno našla znesek 510E (ki mislim da ni točen, tudi model je najverjetneje sfalila in sploh ni hotela pokazat slike na računalniku). Seveda sem vprašal ali pride kak popust zraven, morda na gotovino in ona odvrne: "Na tako ceno ne dajemo popuste!"

Torej, bil si v napačni trgovini, kjer sploh nimajo tvoje ure. In si se tam potem hotel dilat še za popust.

Če ti prevedem tvojo zgodbo, da ti bo morda razumljiva:

Bil sem v Merkator Tehniki in se zanimal za tatarski biftek, vem da ga Merkator prodaja.
Trgovcu se sploh ni dalo vstati in ni imel kaj dosti pojma o mesu.
Ko sem pa še vprašal za popust na tatarca, je pa postal že malce osoren.
V Merkator Tehniki me zagotovo ne bodo več videli!

dobro povedano :)

• Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si