minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: ure ROTARY

ure ROTARY pred 13 let 6 mesecev #6678

• el_diablo
  • el_diablo avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 0
No eBay APP ID défined in Kunena configurationNo eBay APP ID défined in Kunena configurationNo eBay APP ID défined in Kunena configurationnisem našel nobene debate o v naslovu omenjeni znamki ur. mate kake izkušnje? imajo precej lepih modelov,so cenovno zelo dostopne,pa zdi se mi da dajejo videz kot da gre za precej dražje ure.

ta naprimer mi je na hitro kot kak breguet,al pa longines

lep kronograf,pod 100 eu.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:ure ROTARY pred 13 let 6 mesecev #6688

• sokol
  • sokol avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
  • Thank you received: 100
prve dve sta ženski uri. kar se tiče kronografa...cena je zelo verjetno podobna kvaliteti.

Odg:ure ROTARY pred 13 let 6 mesecev #6692

• el_diablo
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
No eBay APP ID défined in Kunena configurationsm vidu da sta ženski,ja. tut moška ni bistveno dražja.

evo moška:

men dobr izgleda
se mi pa zdi,da večina forumašev teh urc niti pogledala ne bi,več al manj zarad znamke in cene,čeprav naj bi bil večini najpomembnejši izgled. skor prepričan sem,da če bi na tej moški pisalo longines al pa breguet (zarad podobnega stila),bi bila pa dostim wau :kiss: . ne vem no

sm pa kronograf kr naroču,pa bomo vidli če je za kaj. ne pričakujem preveč,mogoče pa zna presenetit.

Odg:ure ROTARY pred 13 let 6 mesecev #6693

• mappy
  • mappy avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
Kukr jest vidim je to pač ura kot ura. Za svoj denar verjetno dobra. Ugibam, ampak če ima vgrajeno kvarčno Myoto, bo zdržala brez vzdrževanja dlje kot kak mehanski breguet. Tud ko bo crklnla je ne bo žal, nevzdrževanega Bregueta pa bo. Drgač pa tko na hitr, rang kakšnega Sectorja, al pa še mal niže. Drgač pa to ni pravi forum za to. Kle morš kupt secont hand uro, xy lastništva, pa po možnosti od kakšnega člana.Takrat maš best of the best, čeprov ne veš ne starosti, ne kateri lastnik si, garancije originala ni, razen lepih besed t.i. poznavalcev. Takrat si car.

Odg:ure ROTARY pred 13 let 6 mesecev #6694

• el_diablo
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
točno to sem imel v mislih. par forumašev prodaja in debatira o urah za par jurjev,to je pa več al manj to. spremljam vsak dan,pa se mi zdi da precej manjka.

Odg:ure ROTARY pred 13 let 6 mesecev #6695

• Levjul
  • Levjul avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 65
Tudi o cenejših urah smo pisali na forumu, poglej teme: »ura do 200 €«, »ugoden automatic ?« in »Japonci vs Švicarji«. Če pregledaš forum boš našel še več.

Rotary ure ne poznam, zgodovina firme je na strani en.wikipedia.org/wiki/Rotary_Watches .
Težko je kaj več povedati o znamki, ki jo pač ne poznamo.
Vsekakor dobiš pri quartz urah zelo točno uro in vzdrževanje je preprosto (menjava baterije). Na forumu smo pisali smo tudi o Quartz urah.

PS v življenju še nisem prodal ure, kupil pa sem jih več.

Odg:ure ROTARY pred 13 let 6 mesecev #6712

• sokol
  • sokol avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
  • Thank you received: 100
el_diablo napisal(a):

točno to sem imel v mislih. par forumašev prodaja in debatira o urah za par jurjev,to je pa več al manj to. spremljam vsak dan,pa se mi zdi da precej manjka.

moje mnenje glede nakupa quartz ur za 100eur. prišparaj še 100 ali 200 in si kupi kvalitetno uro. če ti je pa ura res tako všeč jo pač kupi.

Odg:ure ROTARY pred 13 let 6 mesecev #6714

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 417
sokol napisal(a):

el_diablo napisal(a):

moje mnenje glede nakupa quartz ur za 100eur. prišparaj še 100 ali 200 in si kupi kvalitetno uro. če ti je pa ura res tako všeč jo pač kupi.

+1 :ok:

Lecnik_Banner.Underhead.970x88_3.jpg

Odg:ure ROTARY pred 13 let 6 mesecev #6716

• Skiro
  • Skiro avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 2
Rotary mi čisto OK ura za ta rang, zdi se mi, da so včasih imele Ronda mehanizme.
Seveda pa je večino cene dražjih ur v marketingu.

Odg:ure ROTARY pred 13 let 6 mesecev #6722

• el_diablo
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
vedno bolj hecna mi je ta fraza "kvalitetna ura". nek že na otip šit iz praška je eno,ampak a je npr. tale casio za80 eu dejansko slab,nekvaliteten,in lahko samo čakam da bo nehal delat... ker je prepoceni,al samo zato ker je casio. kupil sem ga,ker se mi je pač dopadel( pa še več kot pol ceneje sem ga dobil),brez da bi ga probal oz. videl v živo.

sokol: hvala za nasvet,ampak rotary-a sem naroču,ker se mi dopade. vizualno. ni mi prepoceni,da bi nosu,pa tudi premalo kvaliteten verjetno ne,da bi razpadel pred prijatelji.

se obrnem na vas za kak nasvet,če mi bo par plač viška hodilo,in se odločim da si kupim "kvalitetno" uro,ki bo vredna,da jo sploh omenim na temu forumu. :unsure:

lp! :lol:

• Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si