minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.

TOPIC: MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!!

MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!! pred 11 let 9 mesecev #11779

• tornado34
  • tornado34 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 1
Hvala za prve odgovore. Zanima pa me če ima kdo pregled nad cenami kje bi jo ceneje dobil. Ker se kar gibljem po SLO, pa tudi Graz in Trst sta mi nista daleč mi ni problem če jo dobim v Trstu itd. Hvala.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!! pred 11 let 9 mesecev #11781

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416

Art napisal: Na Slowatchu imajo n.pr. vsakega 13. v mesecu 13% popust, poleg tega pa vzamejo v račun tudi rabljeno urco, če slučajno kdo želi zamenjati staro za novo.
Srečno roko pri nakupu in l.p.

Je to sigurno? Ne vem da bi Slowatch kje prodajal rabljene ure?

MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!! pred 11 let 9 mesecev #11782

• Art
  • Art avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 31
Piše na njihovi spletni strani, v zavihku NOVICE DOGODKI
Na levi strani, pod koledarjem. /Akcija staro za novo/

p.s. Tudi v Malalana lahko prineseš prodat rabljeno zapestno uro..

MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!! pred 11 let 9 mesecev #11783

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator

Art napisal: Piše na njihovi spletni strani, v zavihku NOVICE DOGODKI
Na levi strani, pod koledarjem. /Akcija staro za novo/

p.s. Tudi v Malalana lahko prineseš prodat rabljeno zapestno uro..

Za Malalan vem. Trgovino s 2nd hand urami in komisijsko imajo ob Ljubljanici. Za SloWatch ne vem kje imajo takšno trgovino. Staro za novo morda pomeni, da pineseš uro, ki ni vredna nič in ti jo vzamejo upoštevaje tisti 13% popust. Tako sem jaz razumel sporočilo. Lahko pa se seveda tudi motim...

MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!! pred 11 let 9 mesecev #11784

• LukAkuL
  • LukAkuL avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 18
Criptus je prav razumel.

MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!! pred 11 let 9 mesecev #11789

• LukAkuL
  • LukAkuL avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Pozdravljeni,

potrebujem mnenje glede Hamilton Jazzmaster Regulator H42615553, prvi Hamiltonov regulator z novim mehanizmom od ETE, poimenovan H-12. Ali je to povsem na novo zasnovan ali temelji na že kakšnem, obstoječem, o katerem je kaj znanega?
Ure še nisem kupil, ker sem mnenja, da če še malce počakam, najdem morda kaj boljšega, kot npr. www.minutka.si/forum/13-mali-oglasi-kupi...aster-automatic.html , sicer mi je tale ideja o čakanju, neumnost, ker potem tako nikamor ne prideš. Tako da, ali je omenjen Hamilton vreden svojih 890 €, za katere se ponuja pri nas?

www.hodinkee.com/blog/the-value-proposit...jazzmaster-regulator

MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!! pred 11 let 9 mesecev #11790

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator

LukAkuL napisal: Pozdravljeni,

potrebujem mnenje glede Hamilton Jazzmaster Regulator H42615553, prvi Hamiltonov regulator z novim mehanizmom od ETE, poimenovan H-12. Ali je to povsem na novo zasnovan ali temelji na že kakšnem, obstoječem, o katerem je kaj znanega?
Ure še nisem kupil, ker sem mnenja, da če še malce počakam, najdem morda kaj boljšega, kot npr. www.minutka.si/forum/13-mali-oglasi-kupi...aster-automatic.html , sicer mi je tale ideja o čakanju, neumnost, ker potem tako nikamor ne prideš. Tako da, ali je omenjen Hamilton vreden svojih 890 €, za katere se ponuja pri nas?

www.hodinkee.com/blog/the-value-proposit...jazzmaster-regulator

Če tale Omega še ni prodana navali nanjo. Je dva razreda boljša od Hamiltona poleg tega poznam lastnika in vem, da je za uro skrbel kot je treba ...

Last Edit: od criptus.

MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!! pred 11 let 9 mesecev #11791

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
Ah vidim že prodana.

Tale Hamilton je malo poseben in sem ga videl v Baslu. Zelo lepa ura sicer. Nekaj o njej smo pisali na minutki.. www.minutka.si/novice/novosti/577-hamilt...aster-regulator.html

890 € je vredna sigurno.

Ideja o čakanju pa ni slaba. Ura ni kruh, ki ga kupiš vsak dan. Dobro je malo pogledat okoli, se pozanimat, probat na roko, prespat... čeprav se ponavadi izkaže, da je prva izbira najboljša izbira ;)

Last Edit: od criptus.

MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!! pred 11 let 9 mesecev #11792

• Matrus
  • Matrus avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 147
Meni je tale Hamilton prav všeč, ker regulatorjev ne vidiš ravno vsak dan. Cena je po moje tudi primerna, konec koncev si dal povezavo na "Value proposal". ;) Meni osebno je ta Hamilton sicer nekam velik, sploh ker je svetle barve (majhen regulator bi bil nečitljiv). Odvisno tudi česa si vajen in kako velike roke imaš.

Je pa tako, da s čakanjem lahko dobiš kakšno super rabljeno uro, ki ti bo prav tako (ali pa bolj) všeč. Tale prodana Omega je npr. prav čudovita. Sam bi sicer za to ceno pogledoval k rabljenim Nomosom, ampak to je moj osebni okus. Ključno pri nakupu ure je, po moje, da te vsak dan znova navdušuje, ko si jo daš na roko. In seveda, da ustreza tvojemu življenskemu slogu (tale Hamilton je npr. dress ura in tesni samo do 50 metrov, torej ni ravno najboljša izbira za vodne športe). Meni je npr. funkcija regulatorja čudovita, tako da na tvojem mestu ne bi čakal. ;)

MAJSTRI ZA URE - PROSIM ZA POMOČ PRI NAKUPU!!! pred 11 let 9 mesecev #11794

• LukAkuL
  • LukAkuL avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Omenjeno Omego sem tudi sam videl v živo, ampak se mi je takrat zdela pregrešno draga. Žal. Drugače mi pa Hamilton zelo lepo sede na roko, kljub temu, da imam povprečen obseg zapestje in da je ura res kar konkretna, morda, bi želel, da bi bila malce tanjša. To, da tesni samo do 50 m ni problem, ker jo bom tudi nosil kot dress uro.

Oprezam sicer za rabljenimi, tudi na portalsatova.com, ampak sem v celotni zgodovini malih oglasov, našel samo tri, ki so mi bile všeč (Longines Diver Legend, Omega in Pan-europ, slednji morda malce predrag) tako, da niti ne pričakujem, da se bo v kratkem pojavilo kaj navdušojočega za omenjen budget.

Če bi svetel Hamilton Intra-matic prikazoval sekunde, bi letel po njega brez oklevanja.

minutka.si minutka.si minutka.si