No eBay APP ID défined in Kunena configurationcriptus napisal(a):Filip napisal(a):
jaz ima tega. Pogon na elektriko in tudi na baterije, tako da lahko ure zakleneš v kak trezor in sem zadovoljen. Ni ravno čist poceni, je pa sprejemljiva cena za dve uri.
Tole je ful dobra cena če je winder dober. Kako pa si zadovoljen? Je tih?
Imam ga v spalnici na nočni omarici in ga ne slišim, ker spim. ha ha! Ni povsem neslišen, je pa zelo tih. Ima štiri prednastavljene programe, ki se jih da modificirati, pa mislim, da se da še dva programa nastaviti povsem po uporabnikovih željah. V glavnem, ima več možnosti, kot jih znam jaz izkoristiti. Suma sumarum: zaenkrat sem zelo zadovoljen. Imam ga pa šele kak dober mesec. Če bo kmalu škripnil, potem pa ne bom zadovoljen. Pred tem sem bil v Avstriji in sem imel enega v rokah za 270€. Bil je pa tako narejen, kot da bi ga naredili v kakšni šolski delavnici učenci mizarske šole. Po moje je bil kitajc. Sem se samo obrnil in doma naročil tega, ki ga imam sedaj. Izdelan je natančno in lepo spoliran. Imajo pa tudi druge barve-mislim, da rdečo.