minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.
  • Stran:
  • 1
  • 2

TOPIC: ugoden navijalec

ugoden navijalec pred 13 let 9 mesecev #3887

• jozi
  • jozi avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 0
Živjo,

kje bi kupil zelo ugoden navijalec za eno uro? Sicer jo imam vsak dan na roki, za na dopust pa sem jo mislil pustiti doma - da se ne bi ustavila bi jo dal v kaksno napravo za navijanje avtomatskih ur.

Lahko je čisto osnovna zadeva - saj bi se uporabljala le parkrat letno, da mi ne stoji :blush:

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg: ugoden navijalec pred 13 let 9 mesecev #3888

• Tadej7ad
  • Tadej7ad avatar
  • Gost
  • Gost
No eBay APP ID défined in Kunena configurationSicer ne vem, kaj smartaš pod "ugodno", ampak poglej na ebay:

Vsake toliko se pojavi kakšen navijalnik z oznako 1B-ware za 20-25% polne cene. Običajno gre za kakšno poškodbo laka.

Meni se je na ta način lepo izšlo, tisto poškodbo pa sem moral močno iskati, da sem jo našel ;)

Odg: ugoden navijalec pred 13 let 9 mesecev #3890

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416

Odg:ugoden navijalec pred 13 let 9 mesecev #3891

• Filip
  • Filip avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 21
No eBay APP ID défined in Kunena configurationjaz ima tega. Pogon na elektriko in tudi na baterije, tako da lahko ure zakleneš v kak trezor in sem zadovoljen. Ni ravno čist poceni, je pa sprejemljiva cena za dve uri.

Odg:ugoden navijalec pred 13 let 9 mesecev #3892

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
No eBay APP ID défined in Kunena configurationFilip napisal(a):

jaz ima tega. Pogon na elektriko in tudi na baterije, tako da lahko ure zakleneš v kak trezor in sem zadovoljen. Ni ravno čist poceni, je pa sprejemljiva cena za dve uri.

Tole je ful dobra cena če je winder dober. Kako pa si zadovoljen? Je tih?

Odg:ugoden navijalec pred 13 let 9 mesecev #3893

• Filip
  • Filip avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
No eBay APP ID défined in Kunena configurationcriptus napisal(a):

Filip napisal(a):

jaz ima tega. Pogon na elektriko in tudi na baterije, tako da lahko ure zakleneš v kak trezor in sem zadovoljen. Ni ravno čist poceni, je pa sprejemljiva cena za dve uri.

Imam ga v spalnici na nočni omarici in ga ne slišim, ker spim. ha ha! Ni povsem neslišen, je pa zelo tih. Ima štiri prednastavljene programe, ki se jih da modificirati, pa mislim, da se da še dva programa nastaviti povsem po uporabnikovih željah. V glavnem, ima več možnosti, kot jih znam jaz izkoristiti. Suma sumarum: zaenkrat sem zelo zadovoljen. Imam ga pa šele kak dober mesec. Če bo kmalu škripnil, potem pa ne bom zadovoljen. Pred tem sem bil v Avstriji in sem imel enega v rokah za 270€. Bil je pa tako narejen, kot da bi ga naredili v kakšni šolski delavnici učenci mizarske šole. Po moje je bil kitajc. Sem se samo obrnil in doma naročil tega, ki ga imam sedaj. Izdelan je natančno in lepo spoliran. Imajo pa tudi druge barve-mislim, da rdečo.

Odg:ugoden navijalec pred 13 let 9 mesecev #3897

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
Jaz si ogledujem BECO TECHNIC BOXY

Lahko jih dokupuješ z urami in poljubno zlagaš skupaj

Gre za precej priznane winderje, dobiš pa jih tut pri nas: www.nakupcek.si/index.aspx?source=katalo...rupa=124&id=BK309334

Odg:ugoden navijalec pred 13 let 9 mesecev #3934

• u-boat
  • u-boat avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 2
No eBay APP ID défined in Kunena configurationFilip napisal(a):

criptus napisal(a):

Filip napisal(a):

Imam ga v spalnici na nočni omarici in ga ne slišim, ker spim. ha ha! Ni povsem neslišen, je pa zelo tih. Ima štiri prednastavljene programe, ki se jih da modificirati, pa mislim, da se da še dva programa nastaviti povsem po uporabnikovih željah. V glavnem, ima več možnosti, kot jih znam jaz izkoristiti. Suma sumarum: zaenkrat sem zelo zadovoljen. Imam ga pa šele kak dober mesec. Če bo kmalu škripnil, potem pa ne bom zadovoljen. Pred tem sem bil v Avstriji in sem imel enega v rokah za 270€. Bil je pa tako narejen, kot da bi ga naredili v kakšni šolski delavnici učenci mizarske šole. Po moje je bil kitajc. Sem se samo obrnil in doma naročil tega, ki ga imam sedaj. Izdelan je natančno in lepo spoliran. Imajo pa tudi druge barve-mislim, da rdečo.

Koliko časa ti drži baterija in ali je napajlnik priložen winderju za ceno iz e-baya?

Kolk si plačal še za stroške pošiljanja?

Last Edit: od u-boat.

Lecnik_Banner.Underhead.970x88_3.jpg

Odg:ugoden navijalec pred 13 let 9 mesecev #3935

• Filip
  • Filip avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
No eBay APP ID défined in Kunena configurationu-boat napisal(a):

Filip napisal(a):

criptus napisal(a):

Filip napisal(a):

Koliko časa ti drži baterija in ali je napajlnik priložen winderju za ceno iz e-baya?

Kolk si plačal še za stroške pošiljanja?

Baterij še nisem preizkusil. Napajalnik je bil v kompletu, poštnina pa je bila cca 15€. Dobil sem ga v dveh-treh dneh.

Odg:ugoden navijalec pred 13 let 7 mesecev #4116

• Filip
  • Filip avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
Čas dopustov je mimo in medtem sem preizkusil navijalnik tudi na baterije. Omenjeni navijalnik se napaja tudi z dvema 1,5V AA baterijama in sta vzdržali cca 3 tedne. Tudi po treh tednih je navijalnik še vrtel nosilca za uro, vendar na oko bi rekel, da prepočasi. Ena ura (stara 30 let in slabše kvalitete) se je zaradi tega ustavila. Ko sem ga priključil na omrežje, je tudi druga ura stekla.
Lp
Filip

• Stran:
  • 1
  • 2
minutka.si minutka.si minutka.si