Levjul napisal(a):Pojasnilo na vprašanja Tadej7ad:
Pisanje o tem, da drugi pišejo nebuloze, traparije, idiotizme, kako nepoznajo kaj je žalitev…
in podobno je žaljivo v subjektivnem in objektivnem pomenu. In tudi nekulturno.
Vsekakor je tako pisanje v nasprotju s 3. točko Osnovna pravila in bonton na forumu portala minutka.si.
Tvoji posti so usmerjeni na žaljenje, zaničevanje in diskreditacijo pisca, ne pa na vsebino posta. S tem seveda ne deluješ argumentirano.
Tako pisanje pa ni primerno za ta forum.
Nikjer nisem o kateremkoli članu zapisal, da je trapast, idiot itd. Nikoli ni šlo ad hominem. Vedno sem tako označeval posemezne trditve in stavke. Zrela in racionalna oseba se ob takih zapisih nima potrebe počutiti užaljeno. Zrela in racionalna oseba vpraša avtorja (mene) takih trditev zakaj je njihove zapise tako označil in jaz bi se po najboljših močeh trudil pojasniti. Itak sem od začetka poskušal počasi, in vljudno - ampak ko to ne zaleže...
Osebno je šlo samo 2x. Prvič sem se s teboj stinjal - tvoje znanje fizike je res skromno. S teboj se strinjam in ti si užaljen?!
Tudi drugiče sem se strinjal s teboj, dodatno sem te pozval, da se tudi sam drži tega kar govoriš: če si ti lahko vzameš pravico, da VSE forumaše podučiš o "kibicanju" (BTW: kaj je na tem konstruktivnega? - 3. pravilo) , zakaj si jaz ne smem vzeti pravice, da tebe prosim, da se sam držiš tistega, kar pridigaš? Spet se strinjam s teboj in spet si užaljen!?
Celo tako, da od admina zahtevaš brisanje.
In vsak oster, zafrljiv in/ali hudomušen zapis še ni žaljitev. Vsaj med inteligentnimi in uravnoteženimi osebami, ki so se sposobne šaliti tudi na svoj račun, ne.