minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Pohvalite, pokritizirajte ( konstruktivno :-) ) ali sporočite težave s portalom, vsebino ali forumom.
  • Stran:
  • 1

TOPIC: Katalog ur

Katalog ur pred 13 let 4 mesecev #5650

• Art
  • Art avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 31
V zavihku Katalog ur, pod LONGINES v predstavitvi piše; Začetki manufakture segajo v leto 1932 (?)
-Ali ne 1832, če je firma merila čas na olimpijadi 1892..

Spodaj v priloženih primerkih (četrta ura od zgoraj pod Ref.:L2.666.4.78.5 v opisu funkcij manjka datum.

(Včasih se kaj "prešverca" skozi še tako, verjamem, budno oko admina. Pred časom sem opazil dva nelogična opisa ur celo na zvenečem uradnem portalu Longines-a. Na moje prijetno presenečenje so mi prijazno odgovorili in se zahvalili za dobronamerno pozornost. (Kar vsekakor počnem tudi v našem primeru)
l.p.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Katalog ur pred 13 let 4 mesecev #5652

• gorazd
  • gorazd avatar
  • Nedosegljiv
  • Administrator
  • Administrator
  • Thank you received: 20
Art napisal(a):

V zavihku Katalog ur, pod LONGINES v predstavitvi piše; Začetki manufakture segajo v leto 1932 (?)
-Ali ne 1832, če je firma merila čas na olimpijadi 1892..

Spodaj v priloženih primerkih (četrta ura od zgoraj pod Ref.:L2.666.4.78.5 v opisu funkcij manjka datum.

(Včasih se kaj "prešverca" skozi še tako, verjamem, budno oko admina. Pred časom sem opazil dva nelogična opisa ur celo na zvenečem uradnem portalu Longines-a. Na moje prijetno presenečenje so mi prijazno odgovorili in se zahvalili za dobronamerno pozornost. (Kar vsekakor počnem tudi v našem primeru)
l.p.

Hvala Art za opozorilo, me veseli da si tako pozorno bral ;)

Res je, hitro se zgodi, da kaj spregledaš čeprav si prej preveril.

Uredimo :)

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Last Edit: od gorazd.
  • Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si