minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Debate o vsem drugem...
  • Stran:
  • 1
  • 2
  • 3

TOPIC: Vapanje oz. e-cigarete?

Vapanje oz. e-cigarete? pred 10 let 6 mesecev #15708

• apmata
  • apmata avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 46

sokol napisal: Jest cuzam elektriko že 3 leta. Kupujem robo v trgovini na Trubarjevi ul. v Ljubljani.

A kupuješ tudi tekočine, ali jih sestavljaš sam iz baze ki vsebuje od 0-24 mg nikotina in arome (kakšno pač želiš)? Ta del me sedaj precej zanima, saj bi rad neke res kontrolirane tekočine v EU. 1 liter tako sestavljene tekočine pride na okoli 40 EUR, če uporabim 6 mg nikotina, a tega še nisem probal. To kar pa kupujem sedaj pri Ovale je pa 13 EUR 20 ml, tako, da je tudi razlika velika, a ne vem kakšen bo z DIY varianto okus idr., to bo zopet veliko raziskovanja predvsem z aromami, ki so mi še kar pomembne.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Vapanje oz. e-cigarete? pred 10 let 6 mesecev #15709

• sablfish
  • sablfish avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Tik, tak, tik, tak, booom!
  • Thank you received: 50
Sem probal s štromom, pa ni šlo, zdaj kadim domač tobak za 20€/mesec. Po moje ni neke tehnike, človek se mora odločit in želet. Šele na tej točki se lahko pogovarjamo o pomoči pri opuščanju.

If only I had known, I should have become a watchmaker
A. Einstein

Vapanje oz. e-cigarete? pred 10 let 6 mesecev #15710

• sokol
  • sokol avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarska legenda
  • Urarska legenda
  • Thank you received: 100

apmata napisal:

sokol napisal: Jest cuzam elektriko že 3 leta. Kupujem robo v trgovini na Trubarjevi ul. v Ljubljani.

A kupuješ tudi tekočine, ali jih sestavljaš sam iz baze ki vsebuje od 0-24 mg nikotina in arome (kakšno pač želiš)? Ta del me sedaj precej zanima, saj bi rad neke res kontrolirane tekočine v EU. 1 liter tako sestavljene tekočine pride na okoli 40 EUR, če uporabim 6 mg nikotina, a tega še nisem probal. To kar pa kupujem sedaj pri Ovale je pa 13 EUR 20 ml, tako, da je tudi razlika velika, a ne vem kakšen bo z DIY varianto okus idr., to bo zopet veliko raziskovanja predvsem z aromami, ki so mi še kar pomembne.

Uporabjam 8mg, že namešane.

Vapanje oz. e-cigarete? pred 10 let 6 mesecev #15712

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator
  • Thank you received: 416
Pri odvajanju od kajenja ne gre samo za nikotinsko krizo. Ta hitro mine. Po mojih izkusnjah prej kot v mescu dni. Tezava je ta, da se moras nenehno nadzirat pri dejanjih, ki so bila prej povezana s cigareto (kava, pivo, oddih, pomiritev na hitro...) Js nisem mel kam dat rok, nekaj mi je manjkalo. Nekako sem ta manjko nadomestil z zvecilnimi v enormnih kolicinah ;)

Vapanje oz. e-cigarete? pred 10 let 6 mesecev #15713

• apmata
  • apmata avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 46

criptus napisal: Pri odvajanju od kajenja ne gre samo za nikotinsko krizo. Ta hitro mine. Po mojih izkusnjah prej kot v mescu dni. Tezava je ta, da se moras nenehno nadzirat pri dejanjih, ki so bila prej povezana s cigareto (kava, pivo, oddih, pomiritev na hitro...) Js nisem mel kam dat rok, nekaj mi je manjkalo. Nekako sem ta manjko nadomestil z zvecilnimi v enormnih kolicinah ;)

Jap, res je kot pravijo "Navada je železna srajca"
KO si navajen da to počneš vsak dan 20-30X ostane avtomatizem.

Vapanje oz. e-cigarete? pred 10 let 6 mesecev #15714

• doomy17
  • doomy17 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 8
Ufff, kakšna kriza, saj prav nemorem verjet!!
Nekaj nebom nikdar v življenju razumel, mene pa nebo nihče drug (pa mi je popolnoma vseeno :whistle: )...
Kako sploh lahko kdo začne kadit katerokoli sr**** ?? Seveda sem probal, ampak, iz zvojih skromnih izkušenj povem, da katerikoli cigaret sem prižgal, sem se moral SILIT da sem ga lahko kadil... nevem če sem v življenju zmogel pokaditi 3 cigarete, CELE! Dobesedno smešno mi je, pa mi je žal da to tu govorim, ampak, zakaj se je treba silit, da si KVAZI CAR ?! Frajer si bil ko si začel, zdaj si pa "revež" ker nemoreš nehat? Dejte no!

No ja, ne želim bit grob, čeprav kadilcem tale post res ni naklonjen.. vsak ima svoje težave, jaz jih imam pravtako, a ne s kajenjem.
Srečno vsem pri odvajanju, naj vam le uspe :) !

Last Edit: od criptus.

Vapanje oz. e-cigarete? pred 10 let 6 mesecev #15716

• Matrus
  • Matrus avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 147

apmata napisal: Jaz zaenkrat še kupujem Ovale in Joytech, a sem videl da so na eBayu tudi za pol cenejše nekje 3 EUR/10 ml, pa še v Nemčiji so narejene in kontrolirane. HisVape pa še nisem poiskusil sem prenov v tem. Kje pa jo kupuješ?

Jaz sem sicer presedlal šele začetek meseca, ampak sem kupil eRoll (fajn za okol nosit) in nekaj tekočin (doze 6 in 12 mg) pri PyurSmoke. Imam filing, da mi VG mešanice bolj ustrezajo od PG, sčasoma pa itak računam na 0mg tekočine in chiuso. Na srečo nikoli nisem veliko pokadil, ampak imam že po enem mesecu povsem čisto grlo. Tako da me nič ne vleče na klasične cigarete.

Vapanje oz. e-cigarete? pred 10 let 6 mesecev #15719

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator

doomy17 napisal: Ufff, kakšna kriza, saj prav nemorem verjet!!
Nekaj nebom nikdar v življenju razumel, mene pa nebo nihče drug (pa mi je popolnoma vseeno :whistle: )...
Kako sploh lahko kdo začne kadit katerokoli sr**** ?? Seveda sem probal, ampak, iz zvojih skromnih izkušenj povem, da katerikoli cigaret sem prižgal, sem se moral SILIT da sem ga lahko kadil... nevem če sem v življenju zmogel pokaditi 3 cigarete, CELE! Dobesedno smešno mi je, pa mi je žal da to tu govorim, ampak, zakaj se je treba silit, da si KVAZI CAR ?! Frajer si bil ko si začel, zdaj si pa "revež" ker nemoreš nehat? Dejte no!

No ja, ne želim bit grob, čeprav kadilcem tale post res ni naklonjen.. vsak ima svoje težave, jaz jih imam pravtako, a ne s kajenjem.
Srečno vsem pri odvajanju, naj vam le uspe :) !

Na zacetku je vsem ogabno. Js sem prvic potegnu dva dima konc osnovne. Se dons se spomnim kje sem bil in kok mi je blo slabo. Do vojske cigaret niti pogledal nisem. Pol pa ... kadijo vsi pa probas se ti. Iz cistega mira, crednega nagona, dolgcasa, firbca nikakor pa z uzitka ob kajenju samem. To pride kasneje, pol pa je ze prepozno, da bi kar tko na izi nehal. Dostikrat slisim da nekdo kadi, da bi bil videt car, odrasel. Pomoje je takih malo. Drugi razlogi so...

Last Edit: od criptus.

Vapanje oz. e-cigarete? pred 10 let 6 mesecev #15720

• criptus
  • criptus avatar
  • Nedosegljiv
  • Moderator
  • Moderator

Vapanje oz. e-cigarete? pred 10 let 6 mesecev #15728

• shkorc
  • shkorc avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski vajenec
  • Urarski vajenec
  • Thank you received: 5
Si mogoče probal kak dripper? Kakšna je razlika po okusu, vročini dima med tankom in RDA?

• Stran:
  • 1
  • 2
  • 3
minutka.si minutka.si minutka.si