minutka.si

Vse Novice

Tag Heuer - Carrera Calibre 36 Chronograph Flyback

TAG.Heuer.Carrera.Calibre.36.flyback.jpg

Tag Heuer je svojo najbolje prodajano kolekcijo Carrera dopolnil s čistokrvnim športnikom. Carrera Calibre 36 Chronograph Flyback Racing ne le da čudovito izgleda, lepa je tudi navznoter. Poganja jo izjemni, na osnovi Zenithovega El Primera razvit Calibre 36. Ura prav gotovo ne bo za vsako zapestje. Če že ne zaradi cene, pa zato, ker se bohoti s 43 mm velikim robustnim ohišjem iz titana, ki je za majhno zapestje kar preveč zajetno.

                       

Sivo-črni barvni odtenki, ki prevladujejo na številčnici, delujejo resno in strogo. V kombinaciji s postavitvijo pomožnih številčnic kronografa ter z rdečimi detajli na tahimetrski skali, kazalcih in napisih, pa številčnica spominja na inštrumentno ploščo superšportnih avtomobilov. Za češnjo na torti poskrbi privlačen črn usnjen pas, ki skladno z dirkaškim duhom ure, posnema prevleke naluknjanih volanskih obročev in sedežev, ki so zaščitni znak dirkalnih avtomobilov.

TAG.Heuer.Carrera.Calibre.36.flyback.1.jpg

Odkar TAG Heuer in Zenith delujeta pod okriljem skupine LVMH ima TAG Heuer prost dostop do vseh virov Zenitha in obratno. Rezultat sodelovanja je avtomatski mehanizem Calibre 36, ki je razvit na osnovi legendarnega Zenithovega EL Primera. Calibre 36, ki ga TAG Heuer sicer vgrajuje v prestižnejše modele (kolekcija Grand Carrera), je ime dobil po frekvenci, s katero obratuje, to je 36.000 polnihajev na uro (5 Hz). Inženirji so kronografu tokrat dodali še komplikacijo flyback, ki bistveno skrajša postopek merjenja časa. Na številčnici pogrešamo urni merilec kronografa, ki so ga, verjetno zaradi estetskih razlogov, opustili.

TAG.Calibre.36.jpg

Imate v svoji garaži hud športen avto? S TAG Heuer Carrera Calibre 36 Chronograph Flyback Racing na svojem zapestju boste v njem izgledali popolno. Ura je lahko vaša za slabih 7.000 €.

TAG.Heuer.Carrera.Calibre.36.flyback.car.jpg

Vir: tagheuer.com

TAG Heuer Baselworld 2013 :

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si