minutka.si

Vse Novice

Rolex - Oyster Perpetual Yacht-Master II

Rolex.YM.II.side.jpg

Pri skiperjih in ljubiteljih navtike izjemno priljubljen Yacht-Master II bi na kratko lahko opisali z naslednjimi besedami: funkcionalnost, preciznost in zanesljivost. Oyster Perpetual Regatta Chronograph Yacht-Master II, ki ga je Rolex predstavil leta 2007, je bil pred časom deležen nekaterih sprememb. Po novem je na voljo iz plemenitega jekla (904L) in z izboljšano luneto privlačne modre barve, ki je izdelana iz Cerachrom keramike. Enaka ostajata premer ure (44 mm) ter njeno srce - avtomatski kaliber 4161.

Rolex.YM.II.calibre.4160.jpg

Mehanizem Yacht-Master se ponaša z inovativno komplikacijo, ki združuje funkcionalnosti mehanizma in posebne 90° vrtljive Cerachrom lunete. Sistem skiperju omogoča merjenje posameznih etap regate v intervalih od 1-10 minut. Kaliber 4161 je certificiran kronometer. Opremljen je z Rolexovo Parachrom spiralo, ki je neobčutljiva na magnetno polje, temperaturne spremembe in tresljaje. Ta izjemno natančen, robusten in zanesljiv mehanizem bo polno navit v mirovanju tekel še 72 ur.

Rolex.YM.II.1.jpg

Rolex Oyster Perpetual Yacht-Master II ref. 116680 bo svoje delo odlično opravljal tudi v zelo zahtevnih okoljskih pogojih. Mehanizem ščiti 44 mm ohišje Oyster, ki tesni do 100 m. Za odlično vidljivost v temi ali mraku pa bo poskrbela bela številčnica skupaj s kontrastnimi in z luminiscenčno snovjo prevlečenimi kazalci. Okvirna cena ure je 15.000 €.

Rolex.YM.II.crown.jpg

Vir: rolex.com 

Rolex - Oyster Perpetual Regatta Chronograph Yacht-Master II :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si