minutka.si

Vse Novice

Frederique Constant - Slimline Moonphase

FC.Slimline.moonphase.1.jpgLetošnji Baselworld je postregel s precejšnjim številom ur, ki se lahko pohvalijo s funkcijo luninih men.

Lunine mene veljajo za zelo priljubljeno in prefinjeno komplikacijo, ki poleg tega izgleda izjemno privlačno. Prav tak je tudi časomer ženevske urarske hiše Frederique Constant. Ura pritegne pozornost s čisto in umirjeno podobo, predvsem pa z zelo razumno ceno.

FC.Slimline.moonphase.5.jpg

Frederique Constant Slimline Moonphase je na pogled resnično izjemno privlačna ura. Oblikovalcem in inženirjem manufakture je uspelo v harmonično celoto združiti vitke kazalce, prikaz luninih men in datuma ter čisto in preprosto številčnico. Elegantno ohišje mehkih linij z značilno 'čebulno' krono je dokaj veliko za klasično uro in meri v premeru 42 mm.

FC.Slimline.moonphase.4.jpg

Funkcije ure poganja čudovito okrašen manufakturni avtomatski mehanski mehanizem FC-705, ki ga lahko opazujemo skozi transparentno dno. Frederique Constant Slimline Moonphase bo na voljo v več različicah: od modre, bele, rjave in črne številčnice, ohišij iz plemenite kovine ali 18K zlata ter s pasovi iz rjavega, temno modrega ali črnega usnja. 

FC.Slimline.moonphase.3.jpg

Cene različic se pričnejo pri 2,695 €, ure pa bodo v prodaji v drugi polovici letošnjega leta. Izjemna priložnost torej za nakup izjemno čedne, kakovostne in elegantne zapestne ure z manufakturnim mehanizmom, ki povrh vsega prikazuje še lunine mene.

FC.Slimline.moonphase.6.jpg

Vir: frederique-constant.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si