minutka.si

Zenith - El Primero Chronomaster 1969 Cohiba

Zenith El Primero Chronomaster 1969 Cohiba združuje dve ikoni: sto in eno leto urarskih veščin ter prestiž legendarnih ročno zvitih Kubanskih cigar.

                         

 

Zenith je omejeno serijo slavnega kronografa posvetil 50. obletnici blagovne znamke Cohiba. Izdelali so natančno 50 ur iz rožnatega zlata in 500 primerkov iz plemenitega jekla. Ura izstopa s privlačno številčnico v barvi Havank in z zaščitnim znakom Cohibe, črno-belo-rumenim pasom, ki se skupaj z napisom Zenith Cohiba razteza vzdolž njene desne polovice. Na številkah 3 in 6 počivata dve pomožni številčnici kronografa, odprtina na številki 10 pa razkriva oscilator prestižnega mehanizma El Primero Chronomaster 1969.

Ohišje poznanega in preverjenega Zenithovega kronografa meri 42 mm v premeru in je vodoodporno do 100 m. Eleganten in prestižen izgled dopolnjuje pas črne ali rjave barve izdelan iz aligatorjevega usnja. Srce ure je preverjen mehanski kronograf El Primero Chronomaster 1969 z oscilatorjem iz silicija, ki ga lahko občudujemo skozi odprtino na Ohišju.

Cena za zlato različico Zenith El Primero Chronomaster 1969 Cohiba je 18.500 €, za jekleno pa 10.000 € manj.

vir: zenith-watches.com

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si