minutka.si

Festina - Tour de France 2013

Festina.Tour.2.jpg

Festina je predstavila novost, črno različico športnega kronografa Festina Chrono Bike. Posvečena je legendarni kolesarski dirki Tour de France in na voljo izključno v omejeni seriji. Športno elegantna ura robustnega videza pusti močan vtis s čvrstimi elementi in kontrastno črno-kovinsko barvno kombinacijo.

festina2.gif

Zajetno ohišje, ki v premeru meri 44,5 v višino pa 16 mm je izdelano iz plemenitega jekla. Nekateri deli ure, kot so: ohišje, krona, gumbi kronografa, del lunete in členki zapestnice, so prevlečeni s posebno 'Super Black IP' prevleko. Z informacijami bogato številčnico varuje kakovostno safirno steklo, ki je prevlečeno s kar 3-kratno zaščito proti bleščanju. Ure, minute, sekunde, datum in kronograf poganja kvarčni mehanizem.

Festina.Tour.1.jpg

Festina Tour de France 2013 je športnik v vseh pogledih. Poleg robustne zasnove in uporabnih funkcij je njena odlika odpornost na vdor vode in prahu do 100 m. Komur ni po godu kovinski pas, si ga lahko zamenja z rezervnim iz kavčuka, ki je skupaj s posebnim orodjem priložen v lično izdelani škatli. Dinamični po srcu in duši, navdušenci nad športnimi urami ter ljubitelji kolesarstva bodo lahko postali lastniki Festine za sprejemljivih 499 €. Ura je do razprodaje zalog na voljo v trgovini Hudaura.com v BTC hali A ali preko spleta.

Festina.Tour.Box.1.jpg

Vir: festina.com | hudaura.si

Festina - Tour de France 2013 :

 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si