minutka.si

Archimede - DeckWatch R

Archimede.R_1.jpgArchimede je pri nas manj znani nemški proizvajalec kakovostnih zapestnih ur z zanimivo kolekcijo klasičnih, pilotskih in športnih ur. Tokrat predstavlja novost, elegantno različico kolekcije DeckWatch - DeckWatch R. Črka R v imenu pomeni 'Roman' - rimske urne indekse na številčnici, ki so jih včasih uporabljali častniki na vojaških in trgovskih ladjah.

Ohišje ure meri v premeru 42 mm in je izdelano iz skrbno površinsko obdelanega plemenitega jekla. Belo ali črno številčico ter dno pokriva safirno steklo, obojestransko obdelano z zaščitno prevleko proti bleščanju.

Archimede.Back_1.jpgTako kot vse ostalo se tudi mehanizem trudi biti kar se da kakovosten. Archimede DeckWatch R tako v sebi nosi Etino mehaniko na ročno navijanje, poznan caliber ETA 6498. Diskretno eleganco dopolnjujejo modri kazalci na različici z belo številčico ter usnjen pas v črni ali rjavi barvi v obeh primerih okrašen z belimi šivi.

Archimede DeckWatch R ne samo, da je velik kot velevajo modne urarske smernice, ima tudi vse, kar imajo veliki. Poleg tega je tudi cenovno zelo zanimiv, saj je njegova cena izjemno privlačnih 475€. V Sloveniji zastopnika še nimamo, uro pa je zato možno naročiti kar preko interneta neposredno pri proizvajalcu.

Vir: archimede-uhren.de

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si