minutka.si

Chopard - La Vie En Rose

Chopard.Happy.Sport.La.vie.en.rose.jpgChopard ponosno predstavlja očarljivo poletno damsko uro, za katero so oblikovalci navdih našli v pesmi legendarne francoske pevke šansonov, Edith Piaf.

Chopard Happy Sport La Vie En Rose je zavita v prefinjeno 36 mm ohišje iz plemenitega jekla ali 18K rožnatega zlata. Izvedenka iz plemenitega jekla je na voljo tudi z luneto iz 18K rožnatega zlata ali luneto posuto z rožnato obarvanimi diamanti.

Izbirati je možno med različnimi izvedbami barvno skladnih številčnic ter pasov. Številčnice krasijo nežne vrtnice v kombinaciji z diamanti. Kot vse ure iz kolekcije 'Happy Diamond' imajo tudi 'Happy Sport La Vie En Rose' med dvema ploščama iz safirnega stekla nameščene diamante, ki se ob premikanju ure prosto gibajo naokoli.

Ljubka rožnata vrtnica s pomočjo švicarskega kvarčnega mehanizma prikazuje ure, minute in sekunde ter kot dodatno izbiro datum. Vsi, ki jih je Happy Sport La Vie En Rose očaral, bodo morali z nakupom pohiteti, saj bo na voljo le 525 primerkov.

Vir: chopard.com 

Edith Piaf - La Vie En Rose :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si