minutka.si

Swarovski zapestne ure

Swarovski.Rockn.Light.White.jpgPodjetje Swarovski je dobro poznano po čudovitih svetlečih kristalih in izdelkih iz njih, nekoliko manj pa po zapestnih urah.

Kolekcija damskih zapestnih ur tega avstrijskega podjetja z več kot 100-letno tradicijo se trenutno ponaša z devetimi linijami: Rock ’n’ Light, Elis Bangle, Dresstime, Octea Lady, Octea mini, Octea sport, Baguette, Piazza, D:Light ter s 50 različnimi modeli.

Rezultat koncepta 'Avant Time', s katerim je Swarovski razkril svoj pogled na čas danes, je nenavadna linija ur imenovana D:Light. Tokrat predstavljamo dve novi liniji, to sta 'Rock ’n’ Light' in 'Elis Bangle'. Swarovski ju je trgu ponudil pred kratkim.

Rock ’n’ Light

Swarovski.Rockn.Light.LE.Prune.jpg

Swarovski je “Rock ’n’ Light” oblikoval iz največjega kristala, ki ga je uspel ustvariti do sedaj, izdelan pa je bil posebej za to uro.

“Rock ’n’ Light” je na voljo v treh barvnih različicah: beli, temno vijoličasti in črni. Vsaka serija posamezne različice je oštevilčena, na voljo je namreč le v 999 primerkih.

Poleg ekskluzivnosti in elegance ura še posebej izžareva ženstvenost in je ob pestri izbiri barv primerna za različne priložnosti.

Elis Bangle

Sw.ELIS.Bangle.L.jpg

Elis Bangle je še en primer uspešne kombinacije nakita in ure.

Prodaja se v dveh velikostih, večji (Elis Bangle Large - na sliki) s širšim zapestnim obročem, ki ga pokriva kar 1146 majhnih kristalov, in diskretnejši, ki namesto 62 mm, kolikor meri večja različica, v širino meri 55 mm.

Večina številčnic zapestnih ur Swarovski je opremljena s prečudovitim lesketajočim se materialom 'Mother of Pearl', z napisom 'SWAROVSKI', s hišnim logom - labodom na številki 12 ter z napisom 'SWISS MADE' na številki 6.

Visoko kakovost dokazujejo tudi z mehanizmi, saj imajo vgrajen natančen švicarski kvarčni mehanizem. Cene ur Swarovski so odvisne od posameznega modela in se gibljejo od 400 do 700€. V prodaji so v trgovinah Swarovski ter preko spleta.

Vir: swarovski.com

Swarovski kolekcija ur :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si