minutka.si

Frédérique Constant Maxime Manufacture Lady

FC.maxime.manuf.lady.jpgKolekcija damskih časomerov Frédérique Constant - Maxime Manufacture Automatic je bogatejša za tri nove modele.

Serija Maxime Manufacture Automatic je bila prvič predstavljena na sejmu Baselworld 2009, odlikujejo pa jo tehnično dovršen manufakturni kaliber, izjemna eleganca in do potankosti dodelani detajli.

Majhne ure s kvarčnimi mehanizmi, ki smo jih bili vajeni na ženskih zapestjih, so postale preteklost in Maxime Manufacture Automatic je pravi dokaz za to. Ustvarjena za moderne ženske - razkošna in elegantna, v sebi pa skriva mehanizem razvit izključno v hišnih laboratorijih.

Nov Maxine Manufacture Automatic je na voljo v treh različicah. Vsem trem sta enaka 39 mm ohišje ter mehanizem FC-700, razlikujejo pa se po lunetah in barvi pasov.

Poleg običajne lunete sta na voljo tudi luneti izdelani iz rožnatega zlata ali plemenitega jekla, pokriti z 52 diamanti. Diamanti krasijo tudi številčnico oblikovano iz posebne snovi - mother of pearl.

Harmonijo brušenih in poliranih detajlov dopolnjuje eminenten pas, ki je izdelan iz po posebnem postopku obdelane kože morskega psa, imenovane Galuchat.

Privlačne so tudi cene, te se gibljejo od 2.500 - 4.000 €. Cena je odvisna od modela, brez dvoma pa gre za najnižje cene v tem kakovostnem razredu.

Vir: frederique-constant.com 

Predstavitev Frederique Constant Maxime Manufacture Lady (ang) :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si