minutka.si

U-Boat U 1001 Diver - Limited Edition

u_boat_u_1001.jpgU-Boat predstavlja novo floto - trojček imenovan U 1001 Diver. Številka 1001 pomeni tesnjenje do kar 1001 metra in število izdelanih kosov posamezne serije.

Ura, ki je presežnik v vseh pogledih, zagotovo ne bo krasila rok poklicnih potapljačev, saj je preprosto prelepa za kaj takega. Dih vzame že škatla v kateri je ura, saj je oblikovana iz aluminija in spominja na podmornico.

Italijanski gigant, ki meri v premeru osupljivih 55 mm, je na voljo s številčnico v treh barvah: bež, modri in oranžni. Ohišje iz titana z gravirano serijsko številko je enako vsem modelom v seriji, prav tako tudi avtomatski etin mehanizem z rezervo navitja 40 ur. 


u_boat_1001_case.jpgKrona je tipično za U-Boat na levi strani ohišja, prekrita s posebnim pokrovčkom. Ta se privije na ohišje in tako ščiti krono pred fizičnimi poškodbami ter vdorom vlage in umazanije v notranjost. Nekoliko nižje od krone je nameščen helijev ventil.

Ura prikazuje ure, minute, sekunde in datum, krasita pa jo napis 1001 in umetni rubin. Minimalistično številčnico pokriva 5,5 mm debelo safirno steklo, kar uri zagotavlja deklarirano tesnjenje. Orjaški instrument na roki drži nealergen pas iz kavčuka z vodljivo zaponko iz titana.

U-Boat U 1001 Diver Limited Edition, za katerega je potrebno odšteti več kot 5.000 € prav gotovo ne pristaja vsakemu zapestju. Je pa dovolj avantgarden, eleganten in edinstven, da bo zlahka našel pot do 3003 kupcev.

Vir: u-boatwatch.com 

Predstavitev U-Boat U 1001 Diver (ang) :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si