minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Kje kupiti uro in kakšno.

TOPIC: Nakup Seiko diver

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #677

• igor
  • igor avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Thank you received: 57
Pozdravljen,

da ne bova smetila po forumu z najinimi pogovori (ne vem če je dovoljeno oz. zaželeno) predlagam da mi pišete na
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pa bova bolj natančno dorekla zadevo.

Lep pozdrav,
igor

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #678

• Volkec
  • Volkec avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 1
Velja, vam pišem na e-mail.

Hvala in LP.

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #681

• gorazd
  • gorazd avatar
  • Nedosegljiv
  • Administrator
  • Administrator
  • Thank you received: 20
igor napisal(a):

Pozdravljen,

da ne bova smetila po forumu z najinimi pogovori (ne vem če je dovoljeno oz. zaželeno) predlagam da mi pišete na
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pa bova bolj natančno dorekla zadevo.

Lep pozdrav,
igor

Vsekakor je zaželjeno!

Morda bo informacija zanimala še koga. Kar pogumno.

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #745

• Dejan
  • Dejan avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Pozdravljeni,
Sem nov član na forumu, sicer si ne lastim neke ruler super duper znamke ur ampak ker je tema Seiko, bom predstavil!

Imam namreč uro (ni kupljena pri igorju) SEIKO BLACK MONSTER!

Zame in po mnenju vseh svetovnih forumih o urah je to najbolj kvalitetna (pod 200e) ura kar jo lahko dobiš! Jaz ure (vključno z točnostjo in seveda norim Lumibrite svetilom) ne morem prehvalit! Imam jo že dve leti in 7S26 automat dela BP.

Ker sem dolgo iskal automatsko uro, da ne prepusti vode ter da celo noč seva številčnica (ne priteravam!) je to edino seiko.

Upam da ni reklama, uro sem kupil novo preko spleta, rade volje jo pokažem (ne znam še nalagati slik) in ker sem adrenalinski odvisnik od motocrossa do dirkalnih prikolic verjemite, ura dela. Veliko bolje in veliko bolj natančno kot pa neke za 11.450e vredne znamke. Če koga zanima, me lahko pokliče kadarkoli, uro pokažem komurkoli, lahko pa pridete z breitlingi pa malo premerimo še točnost :)

Kadarkoli

Ti pa če te zanima o Seiko Black Monster karkoli glede cene me kontaktiraj. Greva uro kupovati ven...ebay ;)
Dejan

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #746

• Sidney70
  • Sidney70 avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Respect
  • Thank you received: 21
dejen, kje si pa kupil tole urco ??? in ce konkretna cena me zanima ... ker tudi sam kupujem uro, ki pa mora biti zelo trpezna

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #747

• u-boat
  • u-boat avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 2
Dejan napisal(a):

Pozdravljeni,
Sem nov član na forumu, sicer si ne lastim neke ruler super duper znamke ur ampak ker je tema Seiko, bom predstavil!

Imam namreč uro (ni kupljena pri igorju) SEIKO BLACK MONSTER!

Zame in po mnenju vseh svetovnih forumih o urah je to najbolj kvalitetna (pod 200e) ura kar jo lahko dobiš! Jaz ure (vključno z točnostjo in seveda norim Lumibrite svetilom) ne morem prehvalit! Imam jo že dve leti in 7S26 automat dela BP.

Ker sem dolgo iskal automatsko uro, da ne prepusti vode ter da celo noč seva številčnica (ne priteravam!) je to edino seiko.

Upam da ni reklama, uro sem kupil novo preko spleta, rade volje jo pokažem (ne znam še nalagati slik) in ker sem adrenalinski odvisnik od motocrossa do dirkalnih prikolic verjemite, ura dela. Veliko bolje in veliko bolj natančno kot pa neke za 11.450e vredne znamke. Če koga zanima, me lahko pokliče kadarkoli, uro pokažem komurkoli, lahko pa pridete z breitlingi pa malo premerimo še točnost :)

Kadarkoli

Ti pa če te zanima o Seiko Black Monster karkoli glede cene me kontaktiraj. Greva uro kupovati ven...ebay ;)
Dejan

A voziš motokros z avtomatsko uro? :blink:

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #748

• sablfish
  • sablfish avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Tik, tak, tik, tak, booom!
  • Thank you received: 50
A voziš motokros z avtomatsko uro? :blink:[/quote]

:laugh: Dobra!!! :laugh: :woohoo:

If only I had known, I should have become a watchmaker
A. Einstein

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #749

• sablfish
  • sablfish avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski expert
  • Urarski expert
  • Tik, tak, tik, tak, booom!
  • Thank you received: 50
Dejan napisal(a):

Če koga zanima, me lahko pokliče kadarkoli, uro pokažem komurkoli, lahko pa pridete z breitlingi pa malo premerimo še točnost :)

Kadarkoli

Kakšna pa je točnost?

If only I had known, I should have become a watchmaker
A. Einstein

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #750

• u-boat
  • u-boat avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 2
sablfish napisal(a):

A voziš motokros z avtomatsko uro? :blink:

:laugh: Dobra!!! :laugh: :woohoo:[/quote]

Zanima me, ker bi pri teh tresljajih mehanika prav kmal razpadla...

Odg:Nakup Seiko diver pred 14 let 7 mesecev #751

• Dejan
  • Dejan avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski učenec
  • Urarski učenec
  • Thank you received: 0
Oj
malo sem pozen, se oproščam.

Uro sem kupil preko ebay-a, cena je bila....Igor ne bom povedal! Okrog 200 eurov.

Motokros? Uro sem obremenil do mnogo hujših tresljajev kot je motokros dirkanje. Sploh pa kros dirka Endurance v Avstriji, katera traja 6 ur. Da bi mehanika razpadla? Ja pri ETA 7720 morda ;)

Točnost je izredna. Ker sem jo parkrat kalibriral po internetni uri, sem v enemu letu prišel do rezultata + 12 sec na dan. Uro nosim 24 ur na dan, že odkar sem jo kupil. Uro samo premikal na letni/zimski čas, nikoli minute. Se trudim tudi da bi čim manj odpiral in odvijal vijak za nastavljanje ure/datuma. In ker rečem da jo nosim 24 ur na dan to pomeni da sem jo dal dol dejansko samo takrat ko sem original humijasti pašček zamenjal za NATO 20mm pas. Ura je dejansko tank, robustna, masivna....ima pa zame pomanjkljivost.
In sicer rad bi imel autoiatik uro, v kateri čutiš vrtenje rotorja. Ja, bolano. ampak 7S26 ima kot lokomotiva prenosa iz rotorja na vztrajnik in se rotorja ne čuti.

Upam da sem odgovoril, če mi ne verjamete na besedo si oglejte forume, nikakor ne delam reklamo sem samo zadovoljen lastnik seiko automatic diver's 200m!

LP Dejan

minutka.si minutka.si minutka.si