minutka.si

Welcome, Gost
Username: Password: Remember me
Debate o vsem drugem...
  • Stran:
  • 1

TOPIC: Ne delajmo reklame!?

Ne delajmo reklame!? pred 12 let 10 mesecev #7906

• Art
  • Art avatar Avtor teme
  • Nedosegljiv
  • Urarski mojster
  • Urarski mojster
  • Thank you received: 31
Odziv na post #7860, ki s tem zapisom že štrli OT, zato naj bo tukaj, pod Debato o drugih stvareh;

..ok, to je seveda tvoja odločitev, vendar pa me v takih primerih vedno nekoliko vznemiri, ko se takole od ust do ust ali od pisanja do pisanja prenaša zelo pogosto privzeta krilatica: »Ne smemo delati reklame« ali pa celo; »Nočem delati reklame« za določen produkt ali proizvajalca ?!
Kdo pa to prepoveduje in zakaj? Komu v prid? Kaj nas zadržuje, da konkretne osebe ali firme ne pohvalimo za dobro opravljeno delo, (ali ne pograjamo za slabo). Če si tisti, ki nudi kvalitetno uslugo ali produkt, ne zasluži pozornosti in reklame, kdo pa si jo potem? Morda tisti, ki tržijo »fret«, da bi tako še nekaj časa »obdržali delovna mesta«? Za čigavo dobro?
Seveda pa je tukaj pomembna zgolj in samo kvaliteta, ..pa tudi poslovna prijaznost, na osnovi katere se nekoga priporoči. Žal pa je tudi (ali pa predvsem) na področju marketinga, prisoten nadvse odvraten način, ko se nekoga protežira in hvali, »ker je naš«, graja in smeši pa tistega, katerega poslovanje v bistvu sploh ne poznamo, ali pa nam nazorsko ni blizu!

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Ne delajmo reklame!? pred 12 let 10 mesecev #7912

• Janez
  • Janez avatar
  • Nedosegljiv
  • Urarski poznavalec
  • Urarski poznavalec
  • Thank you received: 5
Z mojim minimalnim številom objav pač ne grem direktno priporočati, da ne bi vse skupaj izpadlo kot cenena reklama. En razlog.

Urarska znamka ki sem jo kupoval menda tudi teži glede popustov in nikomur ne želim nakopati težav. Drug razlog.

Drugače je pa glede tega res precej neumnosti pri nas, videl sem že forume (druge tematike), kjer pridno brišejo povezave na naše trgovine (brezplačna reklama, naj kupijo oglas), dopuščajo pa povezave do tujih trgovcev, ker zanje predvidevajo, da se pač ne bodo prišli oglaševati sem. Hlapčevska mentaliteta.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

• Stran:
  • 1
minutka.si minutka.si minutka.si