minutka.si

Oglaševanje na minutka.si

Na www.minutka.si ponujamo naslednje oblike oglaševanja : 

Vrsta oglasa Cena 
Slikovni oglasi (oglasne pasice) na vrhu strani ...več 250 € (letni zakup)
Slikovni oglasi (oglasne pasice) v desnem stolpcu ...več 150 € (letni zakup)
Sponzoriranje foruma ...več 250 € (letni zakup)
Sponzorirani članki/novice ...več
30 € (ena novica)
Sponzoriranje kataloga ur ...več
80 € (letni zakup)
Slikovni oglasi (oglasne pasice) na dnu strani ...več
120 € (letni zakup)
Nagradna igra ...več
80 € (enkratna akcija)
 Cene so brez DDV. Strošek izdelave oglasne pasice ni vključen v ceno.
 
Statistika obiskanosti portala
Obisk portala vztrajno raste in trenutno šteje 7.000 posameznih obiskovalcev (unique visitors) ter 127.000 klikov mesečno. Najbolj obiskana kategorija na portalu minutka.si je forum, ki beleži 3-4 krat več klikov od novic, sledi jima rubrika katalog ur. Po obiskanosti najbolj izstopajo urarske znamke: BreitlingTAG HeuerRolex in Omega (v tem vrstnem redu).
 
Slikovni oglasi (oglasne pasice) na vrhu strani
TOP_460x55.JPGSo slikovni oglasi dimenzij 460 x 60 px na vrhu strani. Prikazujejo se na vseh straneh portala razen na forumu. Zakupijo se časovno. Cena zakupa ene pasice za eno leto je 250 €. Možni sta največ dve pasici, ki se izmenjaje prikazujeta vsaka 5 s. Zakup celotnega časa je 400 € na leto.
 
 
Slikovni oglasi (oglasne pasice) v desnem stolpcu
Right_155x155.JPGSlikovni oglasi standardnih dimenzij 170 x 170 px s povezavo na željeno stran (ali po dogovoru) so postavljeni v desnem stolpcu portala na vseh podstraneh, razen na prvi strani, forumu in katalogu. Zakupijo se časovno. Cena zakupa ene pasice za en mesec je 15 €, za eno leto pa 150 €.
 
 
Sponzoriranje foruma
Forum_1024x90.JPGForum je najbolj obiskana kategorija na portalu. Sponzoriranje foruma so slikovni oglasi (pasice) dimenzij do 1024 x 90 px, ki se pojavljajo med temami na forumu. Zakupijo se časovno. Cena zakupa ene pasice za eno leto je 250 €.
 
 
 
Sponzorirani članki/novice
Sponzoriran članek se prikaže med novicami. To so predstavitveni članki podjetja ali izdelka. Dodana je lahko slika, povezava, video ali kakšna druga predstavitvena vsebina. Sponzoriran članek je nastavljen tako, da omogoča hitro pojavljanje v glavnih iskalnikih. Cena za objavo sponzoriranega članka/novice je 30 €, članek ostane na portalu vsaj dve leti. Ob vsaki novi objavi se pomakne za eno mesto navzdol. Novica na prvi strani ostane 4 tedne. Povezava se pojavi tudi na facebook strani portala minutka.si
 
Sponzoriranje kataloga ur
Klikni za ogled primera. Je zakup oglaševalskega prostora ene ali več blagovnih znamk v kategoriji katalog ur. Vsebina predstavitve blagovne znamke je oblikovana po želji naročnika (oglasi, povezave, izbor modelov ur). Posamezen model ure je možno povezati s spletno stranjo ali spletno trgovino naročnika. Cena zakupa za eno leto je 80 €.
 
Slikovni oglasi (oglasne pasice) na dnu strani
So slikovni oglasi standardnih dimenzij 240 x 100 px na dnu vseh strani razen na forumu. Zakupijo se časovno. Cena zakupa ene pasice za en eno leto je 120 €.
 
Nagradna igra
Anketa ali nagradno vprašanje (nagradna igra) s predstavitvijo podjetja ali izdelka. Izžrebanec dobi v dar praktično darilo po izbiri naročnika (na primer uro). Akcija je objavljena tudi na facebook strani portala. Cena akcije: 80 €.
 
Kontakt na : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., tu ali tu. 

 

minutka.si minutka.si minutka.si