minutka.si

Omega - Hour Vision Blue

omega.vision.blue.jpgAktualni agent njene visokosti 007 in ambasador Omege Daniel Craigh je tokrat pokazal nekaj svoje ustvarjalnosti in Omeginim dizajnerjem pomagal oblikovati nov De Ville - Hour Vision Blue.

Nova posebna izdaja iz kolekcije De Ville se ponaša z 41 mm ohišjem, katerega spodnji bočni del in dno sta povsem transparentna. Tako je srce ure, tehnološka mojstrovina hišni Co-Axial calibre 8500, povsem na voljo za ogled.

Avtomatski Co-Axial calibre 8500 je revolucionaren v več pogledih. Mehanizem s 60-urno rezervo navitja in tri nivojskim zaskočnim mehanizmom zagotavlja visoko natančnost in učinkovitost, samo po sebi umevno pa je tudi, da je certificiran kronometer. Urni kazalec je možno premikati ločeno od minutnega, kar pride prav tistim, ki pogosto potujejo preko časovnih pasov.

Omega Hour Vision Blue pritegne pozornost s privlačno modro številčnico in s kazalci prevlečenimi z 18K belim zlatom. Klasičnemu vtisu, ki ga pusti ura, se imenitno poda tudi pas iz črnega usnja.

Omega s svojim novincem izkazuje podporo mednarodni organizaciji ORBIS, ki s posebej usposobljenimi 250.000 specialisti deluje v 88 državah v razvoju in nudi medicinsko pomoč 12 miljonom pomoči potrebnim. ORBIS je neprofitna organizacija, ki se s preventivo in z ustreznim zdravljenjem bori proti slepoti.

Cena časomera in število izdelanih primerkov še nista popolnoma znana, Omega pa bo Hour Vision Blue predstavila na Baselworld 2011.

Vir: omegawatches.com 

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si