minutka.si

TAG Heuer - Carrera Mikrograph

TAG_Heuer_CARRERA_MIKROGRAPH_.jpgTAG Heuer je v omejeni seriji 150 primerkov predstavil prvi mehanski kronograf na svetu s sredinskim kazalcem, ki prikazuje stotinke sekunde.

Nov Carrera Mikrograph automatic 1/100th Second Chronograph je oblečen v impresivno 43 mm ohišje iz rdečega zlata s paščkom iz temno rjavega usnja, ki ohišju še posebej lepo pristoji.

Skladno oblikovano številčnico v rjavo-beli kombinaciji z zlatimi kazalci za prikaz ur in minut ter s štirimi pomožnimi številčnicami kronografa pokriva izredno odporno protirefleksno safirno steklo.

Posebej izstopa ponos časomera, sredinski kazalec odet v žlahtno modro barvo, katerega naloga je prikaz stotink sekunde kronografa. Natančno odčitavanje stotink sekunde omogoča markantna skala s številkami od 0-100 na zunanjem robu številčnice.

Enako kot TAG Heuerjev calibre 360 ima tudi nova Carrera dva samostojna mehanizma, enega za pogon kronografa, ki bije s frekvenco 360.000 a/h in urnega, ki deluje s frekvenco 28.000 a/h.


TAG.Heuer.CARRERA.MIKROGRAPH.back.jpgMehanizma svojo kakovost in natančnost dokazujeta s C.O.S.C certifikatom, sestavljena pa sta skupaj iz 396 komponent in 62 kamnov.

TAG Heuer je z novim izdelkom Carrera Mikrograph automatic 1/100th Second Chronograph spet postavil mejnik, ki ga bodo konkurenti težko dosegali. Cena ure je 37.000 €.

Vir: presscorner.tagheuer.com

TAG Heuer Carrera Mikrograph chronograph :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si