minutka.si

Omega Ladymatic 2010

omega.ladymatic.jpgOmega je pred kratkim v Pekingu na Kitajskem predstavila letošnjo kolekcijo damskih časomerov - Ladymatic.

Otvoritvena prireditev je potekala v hotelu Ritz-Carlton v prisotnosti mednarodnih medijskih hiš in ambasadorke Omege, hollywoodske igralke Nicole Kidman.

Omega je svojo elegantno kolekcijo Ladymatic oblikovala posebej za vsestranske ženske s prefinjenim občutkom za estetiko in dovršenost.


omega.ladymatic.2.jpgModeli iz te kolekcije so na voljo iz 18-karatnega rdečega ali rumenega zlata ali pa iz plemenite kovine. Luneta je lahko polirana ali posuta z diamanti.

Krono krasita bodisi omegin logo ali prelep diamant. Dno ure prekriva safirno steklo, ki razkrije omegin certificiran kaliber 8520/8521 z revolucionarnim Co-Axial zaskočnim mehanizmom.

Številčnico časomera pokriva čudovit mother-of-pearl okrašen s supernova vzorcem, ki se širi iz središča ure proti zunanjemu robu. Števičnice se razlikujejo po barvi in oznakah - z diamanti ali brez. Na številki tri je prikaz datuma.

Kolekcija Omega Ladymatoc 2010 je opremljena s kovinskimi pasovi ali z usnjenimi pasovi izdelanimi iz aligatorjevega usnja.

Vir: omegawatches.com 

Omega Ladymatic (ang) :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si