minutka.si

Frédérique Constant - Amour Heart Beat

FC.ShuQi.2_.jpgFrédérique Constant bo na Baselworld 2011 predstavil nov damski časomer Amour Heart Beat Ladies, ki ga je pomagala oblikovati igralka tajvanskega porekla ShuQi.

Slavna igralka je ambasadorka Frédérique Constant že od leta 2008, od takrat pa aktivno sodeluje v dobrodelni kampanji v podporo pekinški otroški bolnišnici.

ShuQi se je pred kratkim pridružila skupini oblikovalcev Frédérique Constant, pod njenim peresom pa so nastali trije prečudoviti amorčki Amour Heart Beat Ladies.

Trio Amour Heart Beat je namenjen sodobnim ženskam, modeli pa se med saboj razlikujejo po privlačnih in skladnih barvnih kombinacijah ter materialih, iz katerih so izdelani.

Ohišje premera 34 mm je oblikovano iz rdečega zlata ali plemenitega jekla ter okrašeno z 48 diamanti. Uram izredno lepo pristoji krona na številki 3 s čudovitim cabochonom modre ali jantarjeve barve.

FC.Amour.Trio_.jpgBiser Amour Heart Beat je avtomatski mehanizem FC-310, ki ga lahko občudujemo skozi transparentno dno, polno navit pa teče 38 ur.

Značilna za serijo Heart Beat je odprtina na številčnici v obliki srca pri številki 12, po kateri je kolekcija tudi dobila ime. Pri Amour Heart Beat srce objema še napis Amour, ki je oblečen v 37 drobnih lesketajočih se diamantov.

Vsaka od treh serij je na voljo v natančno 888 primerkih, del zaslužka od prodaje Frédérique Constant Amour Heart Beat Ladies pa bo namenjen dejavnostim mednarodne otroške fundacije.

Vir: frederique-constant.com

Frédérique Constant in ShuQui :

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si