minutka.si

Andy Garcia - nov ambasador Baume & Mercier

Baume.Mercier.Andy.Garcia.jpgBaume & Mercier je v počastitev pete obletnice svoje humanitarne iniciative 'Baume & Mercier & Me' za svojega novega ambasadorja izbral slavnega igralca in režiserja Andya Garcio. Njegovi osebnostni lastnosti plemenitost in radodarnost sta kot nalašč za to, da je bil izbran za ambasadorja kampanje.

Baume & Mercier s pomočjo uglednih oseb podpira človekoljubne projekte kot so: raziskave raka, izobraževanje otrok, boj proti revščini in neenakopravnost žensk. Slavni igralec se bo tako v korist dobrodelnim organizacijam, ki jih bo izbral sam, odpovedal vsem honorarjem.

Baume.Mercier.Classima.8688.jpg
Andy Garcia je 54-letni Američan kubanskega porekla, poročen že 27 let in ima 4 otroke. Znan je postal po filmih: Nedotakljivi, Godfather III in trilogiji Ocean's Eleven, Ocean's Twelve in Ocean's Thirty. Je tudi odličen režiser, v filmu The Lost City oživlja pozabljene vrednote kot na primer: zgodovinska dediščina in pomen družine. Svoj širok talent dokazuje tudi s tem, da piše glasbo za filme.

V kampanji Andy Garcia nosi uro Baume & Mercier Classima Executives XL MOAO 8688 izdelano iz plemenitega jekla. Ta brezčasen model časomera z rimskimi številkami, delno transparentno številčnico, ki razkriva nemirko, in z modrimi kazalci, simbolizira sproščenost, tehtnost, umirjenost, eleganco, izrazito osebnost in karizmo. To pa so lastnosti, ki so značilne tudi za Andya Garcio.
 
Vir: baume-et-mercier.com
 
 
 
Predstavitev Baume & Mercier Classima Executives XL MOAO 8688 (ang.):
 
{youtube}39zEVCfOTDc{/youtube}

Dodaj komentar

Varnostna koda
Osveži

minutka.si minutka.si minutka.si